Povezane vesti

"Zatekla sam je golu u stanu, on mi je zamerio što sam javno rekla" Poznata pevačica raskrinkala koleginicu, reč je o plavoj…

"Zatekla sam je golu u stanu, on mi je zamerio što sam javno rekla" Poznata pevačica raskrinkala koleginicu, reč je o plavoj…

Kurir pre 13 sati
Sandra Afrika progovorila je o raskidu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a onda priznala u kakvim su danas odnosima. Nedavno se dotakla i izjave da je u njegovom stanu navodno zatekla golu Ivanu Nikolić, a potom priznala da joj je fudbaler zamerio što… »
"Zatekla sam je golu u stanu, on mi je zamerio što sam javno rekla" Sandra Afrika raskrinkala koleginicu, konačno se sve…

"Zatekla sam je golu u stanu, on mi je zamerio što sam javno rekla" Sandra Afrika raskrinkala koleginicu, konačno se sve…

Alo pre 13 sati
Sandra je rešila o svemu da progovori jer, kako je istakla, ne želi više da ćuti. Sandra Afrika progovorila je o raskidu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a onda priznala u kakvim su danas odnosima. Nedavno se dotakla i izjave da je u njegovom stanu… »

Vesti dana »