Повезане вести

Сам у празном локалу: Милош Биковић дао десетине хиљада евра на летовање, а погледајте шта је наручио да једе - око њега…

Сам у празном локалу: Милош Биковић дао десетине хиљада евра на летовање, а погледајте шта је наручио да једе - око њега…

Блиц 28.07.2025
Милош Биковић са породицом летује у Турској, а увелико се прича о томе колико кошта одмор глумца. Биковић са женом Иваном и сином Василијем летује у луксузном комплексу, а овакво летовање није за свачији џеп. Како тврди… »
Сам у празном ресторану: Милош Биковић дао богатство за луксузно летовање, погледајте шта је наручио да једе

Сам у празном ресторану: Милош Биковић дао богатство за луксузно летовање, погледајте шта је наручио да једе

Телеграф 28.07.2025
Глумац Милош Биковић тренутно ужива на одмору у Турској са супругом Иваном и сином Василијем. И док породица ужива у луксузу, јавност се не престаје питати, јавност не престаје да се пита колико такво летовање заиста кошта. Како… »
Само једна ноћ три просечне српске плате: Биковић баш није штедео да усрећи жену и сина ФОТО

Само једна ноћ три просечне српске плате: Биковић баш није штедео да усрећи жену и сина ФОТО

Стори 28.07.2025
Летовање Милоша Биковића већ данима је главна тема у медијима. Популарни глумац отпутовао је у Бодрум, у Турску са породицом, супругом Иваном Малић и њиховим сином Василијем, а кадрови које имамо прилике да видимо путем… »
Папрено скуп одмор: Милош Биковић са породицом летује у Турској, а цену овог смештаја не може свако да плати

Папрено скуп одмор: Милош Биковић са породицом летује у Турској, а цену овог смештаја не може свако да плати

Блиц 28.07.2025
Милош Биковић са породицом летује у Турској и док чешће објављују фотографије панораме, него њихових тренутака, тренутно се пише о томе колико кошта одмор глумца. Милош Биковић са супругом Иваном и сином Василијем летује у… »

Вести дана »