Povezane vesti
"Spavala sam na podu sa detetom, tukao me je po glavi pijan!" Strašna ispovest žrtve porodičnog nasilja ekskluzivno za Kurir…
Kurir 28.07.2025
Za emisiju " Crna hronika" koja se emituje na Kurir televiziji, žrtva nasilja od strane svog emotivnog partnera, ispričala je svoju emotivnu ispovest. Partner ju je tukao i pretio, zaključavao i izbacivao iz kuće, a sve to na oči njihovog deteta. -… »
"Mislila sam da je čovek mog života, a onda je počeo da me bije": Ispovest žene iz Beograda, žrtve porodičnog nasilja
Mondo 28.07.2025
Za emisiju "Crna hronika" koja se emituje na Kurir televiziji, žrtva nasilja od strane svog emotivnog partnera, ispričala je svoju emotivnu ispovest. Partner ju je tukao i pretio, zaključavao i izbacivao iz kuće, a sve to na oči njihovog deteta… »
Vesti dana »
Nemački dnevnik: I pored izbornog nasilja i prevara Vučićeva SNS gubi glasove birača
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić odgovorio Milanoviću, kaže da mu je važnije da položi cvet u Jasenovcu nego da ide na Brione
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Samo jedan mandat razlike: U Aranđelovcu SNS dobio 21 odbornika, Studenti za Aranđelovac 20
Danas pre 2 satajoš 1 povezana