Povezane vesti

Jaćimović: Dijaspora prikupila 91.000 dolara, ostavio sam taj novac za kampanju studentske liste

Jaćimović: Dijaspora prikupila 91.000 dolara, ostavio sam taj novac za kampanju studentske liste

Radio 021 pre 19 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da mu je policija jutros vratila tablice autobusa. Prema njegovim rečima, "naši ljudi iz Amerike skupili su 91.000 dolara" kako bi mu pomogli. Navodi da je taj novac ostavio za kampanju studentske liste… »
Autoprevoznik Jaćimović: 91.000 dolara iz SAD ide za kampanju za studentsku listu

Autoprevoznik Jaćimović: 91.000 dolara iz SAD ide za kampanju za studentsku listu

Nova pre 20 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović je večeras u govoru na protestu u Novom Sadu rekao da su "naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara" i da je taj novac ostavio "za kampanju za studentsku listu" kandidata za izbore kada budu u Srbiji. „I ja i sin, mi… »
Jaćimović: Naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara, ostavio sam taj novac za kampanju - za studentsku listu

Jaćimović: Naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara, ostavio sam taj novac za kampanju - za studentsku listu

N1 Info pre 21 sat
Autoprevoznik Milomir Jaćimović izjavio je na protestu u Novom Sadu da su "naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara", a da je taj novac ostavio za kampanju - za studentsku listu. Kako je rekao Jaćimović, "na svakom protestu je aktivan". "I ja i sin… »

Vesti dana »