Povezane vesti
Jaćimović: Dijaspora prikupila 91.000 dolara, ostavio sam taj novac za kampanju studentske liste
Radio 021 28.07.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da mu je policija jutros vratila tablice autobusa. Prema njegovim rečima, "naši ljudi iz Amerike skupili su 91.000 dolara" kako bi mu pomogli. Navodi da je taj novac ostavio za kampanju studentske liste… »
Autoprevoznik Jaćimović: 91.000 dolara iz SAD ide za kampanju za studentsku listu
Nova 28.07.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović je večeras u govoru na protestu u Novom Sadu rekao da su "naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara" i da je taj novac ostavio "za kampanju za studentsku listu" kandidata za izbore kada budu u Srbiji. „I ja i sin, mi… »
Jaćimović: Naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara, ostavio sam taj novac za kampanju - za studentsku listu
N1 Info 28.07.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović izjavio je na protestu u Novom Sadu da su "naši ljudi iz Amerike skupili 91.000 dolara", a da je taj novac ostavio za kampanju - za studentsku listu. Kako je rekao Jaćimović, "na svakom protestu je aktivan". "I ja i sin… »
Vesti dana »
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 23 povezane
Odbor za kulturu odbio da se zatraži izveštaj ministarstva o osumnjičenom Selakoviću
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Raspisan tender za sanaciju železničkih stanica u Novom Sadu, Subotici i Bačkoj Topoli
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih
Srbija renovira kasarne u susret obnovi obaveze služenja vojske
Radio sto plus pre 39 minutajoš 14 povezanih