Povezane vesti

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"

Alo pre 19 sati
Suočavanje Ene i Peje nakon izlaska iz Elite. Učesnici rijalitija Elita, Ena Čolić i Jovan Pejić Peja večeras se suočavaju u emisiji "Narod pita". Ena Čolić stigla je ispred zgrade TV Pink u roze haljini, a potom progovorila o Jovanu Pejiću, sa kojim je… »
"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"

Telegraf pre 19 sati
Učesnici rijalitija "Elite 8", Ena Čolić i Jovan Pejić Peja večeras će se suočiti u emisiji "Narod pita". Ena je stigla ispred zgrade Pinka i progovorila o svom odnosu s Pejom, s kojim je imala burnu vezu tokom rijalitija. - Ja sam smršala 11 kilograma… »
"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)

Blic pre 20 sati
Učesnici rijalitija "Elite 8", Ena Čolić i Jovan Pejić Peja večeras će se suočiti u emisiji "Narod pita". Naime, Ena Čolić stigla je ispred zgrade Pinka u roze haljini, pa progovorila o Jovanu Pejiću sa kojim je imala turbulentnu vezu u rijalitiju. "Ja… »

Vesti dana »