Povezane vesti

"Nije me sramota" Pevač priznao da otplaćuje kredit iako ima vilu u Crnoj Gori: Spomenuo Sašu Popovića

"Nije me sramota" Pevač priznao da otplaćuje kredit iako ima vilu u Crnoj Gori: Spomenuo Sašu Popovića

Telegraf 29.07.2025
Pevač Goran Vukošić, koga publika najviše pamti po duetu "Isti igrači" sa Minom Kostić, poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, ali je sada progovorio o svom životu u Crnoj Gori, finansijama i nezaboravnom susretu sa Sašom Popovićem. Vukošić… »
Goran Vukošić se još uvek kaje što nije poslušao Sašu Popovića za jednu stvar: Posle 26 godina mogu da kažem da je...

Goran Vukošić se još uvek kaje što nije poslušao Sašu Popovića za jednu stvar: Posle 26 godina mogu da kažem da je...

Kurir 29.07.2025
Pevač Goran Vukošić, koji je pre 20 godina bio deo “Granda”, otvoreno je govorio o smrti Saše Popovića i priznao da mu je jedan njegov savet mogao pomoći da postane velika zvezda. Pevač Goran Vukošić, koji je široj publici najpoznatiji po duetu "Isti… »
Popularni pevač ima vilu u Crnoj Gori, a otplaćuje kredit - Sad sve priznao: "Nije me sramota"

Popularni pevač ima vilu u Crnoj Gori, a otplaćuje kredit - Sad sve priznao: "Nije me sramota"

Blic 28.07.2025
Pevač Goran Vukošić u poslednje vreme ne pojavljuje se tako često u javnosti, a publika ga najviše pamti po hitu sa koleginicom Minom Kostić„Isti igrači” koja se i danas rado sluša. Goran Vukošić trenutno boravi u Crnoj Gori gde ima svoju vilu, a sada je… »

Vesti dana »

Teheran: Nismo pregovarali sa Amerikom

Teheran: Nismo pregovarali sa Amerikom

Sputnik pre 44 minutajoš 37 povezanih
Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

Južne vesti pre 39 minutajoš 60 povezanih
Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Beta pre 59 minutajoš 27 povezanih