Повезане вести

„Ја сам добио погодак ваздушном пушком“: Сведочења мештана чији је комшија изазвао пожар, па запуцао док су ватрогасци гасили…

„Ја сам добио погодак ваздушном пушком“: Сведочења мештана чији је комшија изазвао пожар, па запуцао док су ватрогасци гасили…

Нова 29.07.2025
Јуче око 19.00 часова у новосадском насељу Депресија, 72-годишњи мушкарац је, како се сумња, најпре запалио бараку, а потом из пиштоља испалио више метака, од којих је један погодио 32-огодишњег мушкарца и лакше га повредио… »
Нови детаљи драме у Новом Саду: Мушкарац прво запалио бараку, па испалио више хитаца током интервенције ватрогасаца

Нови детаљи драме у Новом Саду: Мушкарац прво запалио бараку, па испалио више хитаца током интервенције ватрогасаца

Нова 29.07.2025
Мушкарац стар 73 године испалио је више хитаца из пиштоља током интервенције ватрогасаца у Депресији на Телепу. „В.Г. је, како се сумња, најпре запалио бараку, а потом из пиштоља испалио више метака од којих је један погодио… »
Курир на месту трагедије! Отац жене чији је стан изгорео у Новом Саду: Они више не могу да остану овде, напуштају град и посао…

Курир на месту трагедије! Отац жене чији је стан изгорео у Новом Саду: Они више не могу да остану овде, напуштају град и посао…

Курир 29.07.2025
Права драма одиграла се јуче у Новом Саду, када је мушкарац испалио више хитаца из пиштоља током интервенције ватрогасаца у нехигијенском насељу. Он се наводно потом забарикадирао, али га је полиција ухапсила. Више о овом… »
Мушкарац напао бициклисте на блокади, грађани оставили поруке на вратима градоначеника

Мушкарац напао бициклисте на блокади, грађани оставили поруке на вратима градоначеника

Луфтика 29.07.2025
Зборови грађана Новог Сада организовали су блокаду раскрснице код Лутрије, док су бициклисти организовали протестну вожњу и повремене блокада на више раскрсница. Један мушкарац напао је бициклисте током блокаде у Улици… »
Протестна шетња у Новом Саду: Грађани „посетили“ градоначелника, мушкарац напао бициклисте током блокаде

Протестна шетња у Новом Саду: Грађани „посетили“ градоначелника, мушкарац напао бициклисте током блокаде

Данас 29.07.2025
Зборови грађана Новог Сада организовали су и вечерас протестну шетњу, а овог пута посетили су наводну адресу градоначелника Жарка Мићина. Како преноси Нова, Новосађани су прво блокирали раскрсницу у Булевару ослобођења код… »

Вести дана »