Povezane vesti
Poznati brend odlazi u stečaj
B92 29.07.2025
Francuska podružnica kompanije "Klers" (Claire's), koja prodaje jeftine aksesoare i nakit, stavljena je pod stečaj, objavio je advokat predstavnika zaposlenih. Prema poslednjim objavljenim izveštajima, brend, poznat po minđušama, pirsinzima i dodacima za… »
Poznati brend iz francuske odlazi u stečaj! Prodavali jeftini aksesoar: Temu i Šejn im izazvali dodatne probleme
Blic 29.07.2025
Francuska podružnica kompanije "Klers" (Claire's), koja prodaje jeftine aksesoare i nakit, stavljena je pod stečaj, objavio je danas advokat predstavnika zaposlenih. Prema poslednjim objavljenim izveštajima, brend, poznat po minđušama, pirsinzima i… »
Poznata prodavnica prijavila stečaj
Telegraf 29.07.2025
Francuska podružnica kompanije "Klers" (Claire'), koja prodaje jeftine aksesoare i nakit, stavljena je pod stečaj, objavio je danas advokat predstavnika zaposlenih. Prema poslednjim objavljenim izveštajima, brend, poznat po minđušama, pirsinzima i… »
Vesti dana »
Brnabić: Apetit za dijalogom sa predsednikom Srbije misteriozno nestao kod Gocija i N1
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Savremena politika: Dok traje rasprava o nepoverenju, izbori ne mogu biti raspisani
Radio 021 pre 2 satajoš 97 povezanih