Povezane vesti

Zbog pisma ne odbacujemo prijatelja: MSP Srbije o američkim kongresmenima i priznanju tzv. Kosova

Zbog pisma ne odbacujemo prijatelja: MSP Srbije o američkim kongresmenima i priznanju tzv. Kosova

Sputnik pre 13 sati
Spoljna politika Srbije vodi se odgovorno, promišljeno i u skladu sa interesima građana i države, zasnivajući se na poštovanju međunarodnog prava, dijalogu i saradnji sa partnerima širom sveta, izjavila je državna sekretarka Ministarstva spoljnih… »
Jovanović: Spoljna politika Srbije se vodi odgovorno i u skladu sa interesima građana

Jovanović: Spoljna politika Srbije se vodi odgovorno i u skladu sa interesima građana

RTV pre 17 sati
BEOGRAD - Državna sekretarka Ministarstva spoljnih poslova Nevena Jovanović izjavila je danas da se spoljna politika Srbije vodi odgovorno, promišljeno i u skladu sa interesima građana i države, zasnivajući se na poštovanju međunarodnog prava, dijalogu i… »
Mi snaga naroda zahteva hitnu reakciju Ministarstva spoljnih poslova

Pravda pre 22 sata
Pokret Mi snaga naroda saopštio je da Ministarstvo spoljnih poslova mora hitno da reaguje na pismo američkih kongresmenki koje predlažu međusobno priznanje Srbije i tzv. Kosova. Kako se dodaje u saopštenju, u pismu upućenom Donaldu Trampu 25. jula dve… »

Danas pre 23 sata
Pokret Mi snaga naroda saopštio je da Ministarstvo spoljnih poslova mora hitno da reaguje na pismo američkih kongresmenki koje predlažu međusobno priznanje Srbije i tzv. Kosova Kako se dodaje u saopštenju, u pismu upućenom Donaldu Trampu 25. jula dve… »
Mi snaga naroda: Dve američke kongresmenke pisale Trampu, predložile da Srbija prizna Kosovo

Mi snaga naroda: Dve američke kongresmenke pisale Trampu, predložile da Srbija prizna Kosovo

Beta pre 24 sata
Pokret Mi snaga naroda saopštio je danas da su dve američke kongresmenke uputile predsedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donaldu Trampu pismo u kom su predložile međusobno priznanje Srbije i Kosova. Taj pokret zatražio je od Ministarstva spoljnih… »

Radio sto plus pre 24 sata
Taj pokret zatražio je od Ministarstva spoljnih poslova da hitno reaguje pošto bi se ćutanje moglo protumačiti kao “odobravanje i podrška” politici koja može da uzrokuje ozbiljnu diplomatsku štetu i pogrešno tumačenje državne politike prema Kosovu. “U… »

Vesti dana »