Повезане вести
Због писма не одбацујемо пријатеља: МСП Србије о америчким конгресменима и признању тзв. Косова
Спутник 29.07.2025
Спољна политика Србије води се одговорно, промишљено и у складу са интересима грађана и државе, заснивајуц́и се на поштовању међународног права, дијалогу и сарадњи са партнерима широм света, изјавила је државна секретарка… »
Јовановић: Спољна политика Србије се води одговорно и у складу са интересима грађана
РТВ 29.07.2025
БЕОГРАД - Државна секретарка Министарства спољних послова Невена Јовановић изјавила је данас да се спољна политика Србије води одговорно, промишљено и у складу са интересима грађана и државе, заснивајући се на поштовању… »
Ми снага народа захтева хитну реакцију Министарства спољних послова
Правда 29.07.2025
Покрет Ми снага народа саопштио је да Министарство спољних послова мора хитно да реагује на писмо америчких конгресменки које предлажу међусобно признање Србије и тзв. Косова. Како се додаје у саопштењу, у писму упућеном… »
Ми снага народа захтева хитну реакцију Министарства спољних послова
Данас 29.07.2025
Покрет Ми снага народа саопштио је да Министарство спољних послова мора хитно да реагује на писмо америчких конгресменки које предлажу међусобно признање Србије и тзв. Косова Како се додаје у саопштењу, у писму упућеном… »
Ми снага народа: Две америчке конгресменке писале Трампу, предложиле да Србија призна Косово
Бета 29.07.2025
Покрет Ми снага народа саопштио је данас да су две америчке конгресменке упутиле председнику Сједињених Америчких Држава (САД) Доналду Трампу писмо у ком су предложиле међусобно признање Србије и Косова. Тај покрет затражио је… »
Ми снага народа: Две америчке конгресменке писале Трампу, предложиле да Србија призна Косово
Радио сто плус 29.07.2025
Тај покрет затражио је од Министарства спољних послова да хитно реагује пошто би се ћутање могло протумачити као “одобравање и подршка” политици која може да узрокује озбиљну дипломатску штету и погрешно тумачење државне… »
Вести дана »
Више хиљада студената 30. октобра из Београда пешке креће за Нови Сад
Вести онлине пре 5 сатијош 27 повезаних
У Пожаревцу, Краљеву и Врању окупљања грађана против блокада, придружили им се премијер Мацут и министри (ВИДЕО)
Еуроневс пре 25 минутајош 34 повезане
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 26 минутајош 53 повезане
Синер бољи од Де Минора за ново финале турнира у Бечу, тамо га чека Зверев
РТС пре 25 минутајош 26 повезаних