Povezane vesti

Pešić otkrio planove posle Evrobasketa: "Voleo bih da ne budem više trener"

Pešić otkrio planove posle Evrobasketa: "Voleo bih da ne budem više trener"

Sportske.net pre 1 dan
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije imaće priliku ovog leta da treći put u karijeri osvoji zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, ali bez obzira na rezultat na planetarnom šampionatu trofejni stručnjak je već predočio planove za posle leta. Jedan… »
Sedlaček upozorava uoči Evrobasketa: Srbija nije prvi favorit za zlato - to je medveđa usluga!

Sedlaček upozorava uoči Evrobasketa: Srbija nije prvi favorit za zlato - to je medveđa usluga!

Kurir pre 17 sati
Marin Sedlaček poznati košarkaški trener i skaut govorio je o reprezentaciji Srbije uoči predstojećeg Evrobasketa. Srbija je od strane mnogih poznavaoca, pa i svetskih kladionica proglašena za najvećeg favorita predstojeće kontinentalne smotre. Sedlaček… »
„Srbija nije prvi favorit na Evrobasketu – to je medveđa usluga“: Ovakav pogled još uvek niste pročitali

„Srbija nije prvi favorit na Evrobasketu – to je medveđa usluga“: Ovakav pogled još uvek niste pročitali

Nova pre 20 sati
Marin Sedlaček, poznati košarkaški stručnjak, govorio je o onome što čeka reprezentaciju Srbije na Evrobasketu (27. avgust - 14. septembar). Bukmejkeri, obični navijači, pa i strani mediji tvrde da Srbija ima najveće šanse da osvoji zlatnu medalju. Ipak… »
"Mi kao samostalna država nismo osvojili zlato": Krstić pred Eurobasket upozorava, ali zna šta je tajna Srbije

"Mi kao samostalna država nismo osvojili zlato": Krstić pred Eurobasket upozorava, ali zna šta je tajna Srbije

Mondo pre 20 sati
Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i ujedno bivši reprezentativac naše zemlje Nenad Krstić govorio je o predstojećem Evropskom prvenstvu. Selektor Svetislav Pešić objavio je širi spisak igrača koji će braniti boje Srbije u Letoniji, a bivši kapiten… »
"Srbija nije favorit na Evrobasketu - to je medveđa usluga"

"Srbija nije favorit na Evrobasketu - to je medveđa usluga"

B92 pre 20 sati
Košarkaški stručnjak Marin Sedlaček govorio je o reprezentaciji Srbije uoči Evrobasketa. Mnogi, pa i kladionice, svrstavaju našu selekciju na vrh liste favorita na kontinentalnoj smotri. Sedlaček tvrdi da je to pogubno i da je Evropsko prvenstvo… »
"Voleo bih više da ne budem trener": Svetislav Pešić rekao da sad drugi treba da rade

"Voleo bih više da ne budem trener": Svetislav Pešić rekao da sad drugi treba da rade

Mondo pre 21 sat
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić okupio je igrače u ponedeljak i zvanično su počele pripreme za Eurobasket 2025, što će biti verovatno i njegov poslednji turnir na klupi "orlova". I uopšte. Takvu mogućnost Pešić je već više puta… »
Pešić: "Voleo bih da ne budem više trener"

Pešić: "Voleo bih da ne budem više trener"

B92 pre 22 sata
Selektor Srbije, Svetislav Pešić, dao je interesantnu izjavu. U intervjuu za Sport klub, Pešić je rekao da ne bi više voleo da bude trener. Sad, da li je najavio potencijalno povlačenje, vreme će pokazati. "Ako bi me to pre 20 godina pitali, ja bih odmah… »
Svetislav Pešić presekao pred evrobasket! Ne želim više da budem trener, neka rade drugi

Svetislav Pešić presekao pred evrobasket! Ne želim više da budem trener, neka rade drugi

Večernje novosti pre 22 sata
Selektor Srbije, Svetislav Pešić, dao je zanimljivu izjavu uoči početka priprema za Evropsko prvenstvo. FOTO: M. Vukadinović U intervjuu za Sport klub, Pešić je rekao da ne bi više voleo da bude trener. - Ako bi me to pre 20 godina pitali, ja bih odmah… »
"Voleo bih da više ne budem trener" Selektor Srbije iznenadio priznanjem - Pešić otkrio svoje planove, ove reči niko nije…

"Voleo bih da više ne budem trener" Selektor Srbije iznenadio priznanjem - Pešić otkrio svoje planove, ove reči niko nije…

Kurir pre 23 sata
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić, juče je objavio spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo. Proslavljeni stručnjak je objavio prvi, širi spisak, a konačan će biti poznat neposredno pred put u Rigu. U intervjuu za Sport… »
Krstić za RTS: Više reprezentacija konkuriše za medalju na Evrobasketu, obradovalo me je prisustvo Jovića

Krstić za RTS: Više reprezentacija konkuriše za medalju na Evrobasketu, obradovalo me je prisustvo Jovića

RTS pre 24 sata
Potpredsednik košarkaškog saveza Srbije Nenad Krstić tokom gostovanja u Jutarnjem programu RTS-a govorio je o predstojećim obavezama košarkaške reprezentacije i pripremama za Evropskog prvenstvo koje se od 27. avgusta do 14. septembra održava u četiri… »

Vesti dana »