Povezane vesti
Dušica Jakovljević javno se obratila bojani Lazić: Poslala joj poruku i svojim rečima iznenadila koleginicu! Ovo je povod
Kurir pre 23 sata
Voditeljka Pink televizije, Bojana Lazić danas proslavlja svoj 39.rođendan. Među mnogim čestitkama koje voditeljka deli na svom Instagram profilu, izdvojila se ona koju je napisala njena koleginica Dušica Jakovljević. - Mojoj božanstvenoj, dobroj… »
Dušica Jakovljević emotivna zbog koleginice: Obratila se voditeljki Pinka posebnim rečima: "Sve sam ti rekla uživo u programu…
Blic pre 24 sata
Atraktivna voditeljka Pinka Bojana Lazić danas proslavlja rođendan, a među čestitkama se izdvojila ona koju je napisala njena koleginica. Bojana Lazić danas proslavlja 39. rođendan, a tim povodom joj je najlepše želje poželela Dušica Jakovljević na… »
Vesti dana »

Čudne scene na Havajima: Usamljeni surfer čekao cunami, dok ljudi besne na Opru Vinfri (VIDEO)
Euronews pre 46 minutajoš 76 povezanih

FOTO Pogledajte kako izgleda ruski grad nakon razornog cunamija: Sve je pod vodom, ima povređenih, scene su zastrašujuće
Nova pre 41 minutajoš 25 povezanih

Prebili horde zla, demolirali Sarajevo, a sada stižu u Beograd... Važe za najopasnije huligane u Evropi - na Marakani će biti pakleno! Video
Kurir pre 36 minutajoš 41 povezana

Oglušila sam se o jedno pravilo i buknula je vatra: Lena Kovačević izazvala požar
Story pre 1 satjoš 17 povezanih