Povezane vesti

„Sa Perom nisam pričala već godinu dana, sve je počelo da se raspada“: Goca Tržan objasnila zašto je napustila „Tap 011“…

„Sa Perom nisam pričala već godinu dana, sve je počelo da se raspada“: Goca Tržan objasnila zašto je napustila „Tap 011“…

Nova pre 20 sati
Pevačica se prisetila svojih prvih nastupa sa Snežanom Babić Sneki, kao i trenutka kada je odlučila da napusti čuvenu grupu Tap 011. Goca Tržan svoju karijeru započela je u grupi „Tap 011“ koja je tokom devedesetih bila izuzetno popularna. Njihovi počeci… »
"Imala sam 50 maraka u džepu i otišla" Goca Tržan ispričala sve o raspadu Tap 011: S Perom već nisam pričala godinu dana

"Imala sam 50 maraka u džepu i otišla" Goca Tržan ispričala sve o raspadu Tap 011: S Perom već nisam pričala godinu dana

Kurir pre 24 sata
Goca Tržan danas ima veoma uspešnu solo karijeru, koja traje par decenija, ali to pre nije bilo baš tako. Naime, Goca Tržan se prisetila svog početka i svojih prvih nastupa sa Snežanom Babić Sneki, i to kako je napustila čuvenu grupu Tap 011. –Ljudi ne… »
"Imala sam 50 maraka u džepu i otišla sam": Ispovest Goce Tržan, otkrila kako se raspao bend "Tap 011": "Sa njim nisam pričala…

"Imala sam 50 maraka u džepu i otišla sam": Ispovest Goce Tržan, otkrila kako se raspao bend "Tap 011": "Sa njim nisam pričala…

Blic pre 1 dan
Goca Tržan danas ima uspešnu karijeru koja traje par decenija, ipak, nije uvek bilo lako. Naime, Goca je u svojoj ispovesti prisetila početka, prvih nastupa sa Snežanom Babić Sneki i kako je samo samo 50 maraka u džepu napustila grupu "Tap 011". –Ljudi… »

Vesti dana »