Повезане вести
Србин себи одредио годину смрти и подигао споменик, а на њему – слика са Цецом Ражнатовић ФОТО
Нова 29.07.2025
Старији господин Зоран Бркић направио је себи надгробни споменик и на њему поставио фотографије са познатим личностима са којима се раније сликао, а међу њима је Цеца Ражнатовић. Овај призор на гробљу пролазнике је оставио без… »
Цецина слика завршила на споменику: Шок призор на гробљу, Зоран из Обрежа исклесао и поруку! За вечну кућу издвојио 500.000…
Курир 29.07.2025
Зоран Бркић из Обрежа код Варварина себи је направио надгробни споменик, а одредио је и да ће живети 101 годину. То све не би било занимљиво да се на мермерном споменику нису нашле фотографије жена, па чак и неких фудбалера и… »
Жељко ме је спречио да се оженим Цецом: ОН је човек који и данас воли Цецу, показао њихову фотографију из прошлости
Свет & Скандал 29.07.2025
Цецина слика на надгробном споменику Зорана Бркића изазвала је велику пажњу јавности, јер се овај мештанин Обрежа код Варварина одлучио на несвакидашњи потез – подигао је себи споменик још за живота, украсио га фотографијама… »
Несвакидашњи призор на гробљу! Зоран ставио слику са Цецом на споменик - исклесана и порука њене песме
Телеграф 29.07.2025
Зоран Бркић изненадио је јавност несвакидашњим потезом - још за живота је подигао себи надгробни споменик и украсио га фотографијама са познатим личностима, међу којима је и балканска звезда Цеца Ражнатовић. На споменику је чак… »
На гробљу освануо шок призор: Зоран на надгробни споменик ставио слику с Цецом, исклесана и порука
Мондо 29.07.2025
Зоран Бркић одлучио је да на време припреми свој надгробни споменик, а уз то је додао и лични печат – фотографије које је раније направио са познатим личностима. Међу њима се налази и фолк певачица Цеца Ражнатовић. Овакав призор… »
(Фото) шок призор на гробљу: Зоран на споменику ставио слику са Цецом, исклесана и порука: "Певала ми је - Ја сам цветак…
Блиц 29.07.2025
Зоран Бркић направио је себи надгробни споменик и на њему поставио фотографије са познатим личностима са којима се раније сликао, а међу њима је и највећа балканска звезда Цеца Ражнатовић. Овај призор на гробљу пролазнике је… »