Povezane vesti

Srbin sebi odredio godinu smrti i podigao spomenik, a na njemu – slika sa Cecom Ražnatović FOTO

Srbin sebi odredio godinu smrti i podigao spomenik, a na njemu – slika sa Cecom Ražnatović FOTO

Nova pre 23 sata
Stariji gospodin Zoran Brkić napravio je sebi nadgrobni spomenik i na njemu postavio fotografije sa poznatim ličnostima sa kojima se ranije slikao, a među njima je Ceca Ražnatović. Ovaj prizor na groblju prolaznike je ostavio bez teksta. Zoran je, naime… »
Cecina slika završila na spomeniku: Šok prizor na groblju, Zoran iz Obreža isklesao i poruku! Za večnu kuću izdvojio 500.000…

Cecina slika završila na spomeniku: Šok prizor na groblju, Zoran iz Obreža isklesao i poruku! Za večnu kuću izdvojio 500.000…

Kurir pre 23 sata
Zoran Brkić iz Obreža kod Varvarina sebi je napravio nadgrobni spomenik, a odredio je i da će živeti 101 godinu. To sve ne bi bilo zanimljivo da se na mermernom spomeniku nisu našle fotografije žena, pa čak i nekih fudbalera i drugih javnih ličnosti… »
Željko me je sprečio da se oženim Cecom: ON je čovek koji i danas voli Cecu, pokazao njihovu fotografiju iz prošlosti

Željko me je sprečio da se oženim Cecom: ON je čovek koji i danas voli Cecu, pokazao njihovu fotografiju iz prošlosti

Svet & Skandal pre 23 sata
Cecina slika na nadgrobnom spomeniku Zorana Brkića izazvala je veliku pažnju javnosti, jer se ovaj meštanin Obreža kod Varvarina odlučio na nesvakidašnji potez – podigao je sebi spomenik još za života, ukrasio ga fotografijama poznatih ličnosti, a među… »
Nesvakidašnji prizor na groblju! Zoran stavio sliku sa Cecom na spomenik - isklesana i poruka njene pesme

Nesvakidašnji prizor na groblju! Zoran stavio sliku sa Cecom na spomenik - isklesana i poruka njene pesme

Telegraf pre 23 sata
Zoran Brkić iznenadio je javnost nesvakidašnjim potezom - još za života je podigao sebi nadgrobni spomenik i ukrasio ga fotografijama sa poznatim ličnostima, među kojima je i balkanska zvezda Ceca Ražnatović. Na spomeniku je čak uklesao i njen autogram… »
Na groblju osvanuo šok prizor: Zoran na nadgrobni spomenik stavio sliku s Cecom, isklesana i poruka

Na groblju osvanuo šok prizor: Zoran na nadgrobni spomenik stavio sliku s Cecom, isklesana i poruka

Mondo pre 24 sata
Zoran Brkić odlučio je da na vreme pripremi svoj nadgrobni spomenik, a uz to je dodao i lični pečat – fotografije koje je ranije napravio sa poznatim ličnostima. Među njima se nalazi i folk pevačica Ceca Ražnatović. Ovakav prizor iznenadio je mnoge koji… »
(Foto) šok prizor na groblju: Zoran na spomeniku stavio sliku sa Cecom, isklesana i poruka: "Pevala mi je - Ja sam cvetak…

(Foto) šok prizor na groblju: Zoran na spomeniku stavio sliku sa Cecom, isklesana i poruka: "Pevala mi je - Ja sam cvetak…

Blic pre 1 dan
Zoran Brkić napravio je sebi nadgrobni spomenik i na njemu postavio fotografije sa poznatim ličnostima sa kojima se ranije slikao, a među njima je i najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. Ovaj prizor na groblju prolaznike je ostavio bez teksta. Zoran… »

Vesti dana »