Povezane vesti
Pomoć za poljoprivrednike pogođene požarima: Porodica iz Ivanjice dobila četiri miliona dinara (VIDEO)
InfoLIGA 29.07.2025
Vlada Republike Srbije donela je Uredbu o utvrđivanju Državnog programa pomoći registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i građanima – poljoprivrednim proizvođačima, u cilju otklanjanja posledica velikih požara koji su tokom juna i jula 2025. godine… »
Koja gazdinstva mogu da dobiju pomoć zbog posledica požara i koliko će ona iznositi?
Jugmedia 29.07.2025
Vlada Srbije donela je Uredbu o utvrđivanju Državnog programa pomoći registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i građanima – poljoprivrednim proizvođačima za otklanjanje posledica požara na područjima zahvaćenim požarima u junu i julu 2025. godine… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju bivšim vođama tzv. OVK
RTV pre 23 minutajoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
"Sestra je izašla iz sale i rekla mi da moli Boga da moja Ema preživi." Devojčica (4) tragično umrla nakon rutinske operacije krajnika: Bolnica u Čačku proverava da li je bilo propusta
Blic pre 8 minutajoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 29 minutajoš 2 povezane