Povezane vesti

Bogdan ima novog sagrača - i to kakvog! Nba superstar zvanično u Klipersima: Želeo sam da se vratim po svaku cenu!

Bogdan ima novog sagrača - i to kakvog! Nba superstar zvanično u Klipersima: Želeo sam da se vratim po svaku cenu!

Kurir pre 4 dana
Legendarni plejmejker Kris Pol biće naredne sezone saigrač Bogdana Bogdanovića u Los Anđeles Klipersima. Osam godina nakon što je poslednji put nosio dres franšize i LA, 40-godišnji as se vratio u tim u kom je proveo šest sjajnih sezona (2011-2017.). Na… »
Bogdanović dobio iskusnog saigrača: Ima 40 godina i nikad nije osvojio NBA titulu, sad je pravi trenutak

Bogdanović dobio iskusnog saigrača: Ima 40 godina i nikad nije osvojio NBA titulu, sad je pravi trenutak

Mondo pre 4 dana
Bogdan Bogdanović dobio je novog saigrača i povratnika i redove Klipersa. Kris Pol, mada ima 40 godina i dalje aktivno igra i nada se da će moći da pomogne ekipi da osvoji NBA prsten i ujedno karijeru završi sa bar jednom šampionskom titulom. Pol je pre… »
Zvanično - Bogdanović ima novog saigrača: "Želeo sam to po svaku cenu"

Zvanično - Bogdanović ima novog saigrača: "Želeo sam to po svaku cenu"

B92 pre 4 dana
Kris Pol se vratio u Los Anđeles Kliperse i zvanično je predstavljen kao novi igrač tima. Osam godina nakon što je poslednji put igrao za Los Anđeles Kliperse i četiri godine nakon što ih je eliminisao na putu do svog jedinog finala NBA lige, Kris Pol se… »

Vesti dana »