Povezane vesti
Šapić zapretio Đilasu: Kad ne budem više gradonačelnik, doći ću da te posetim, da me podsetiš na te batine
N1 Info pre 1 dan
Nakon što je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na društvenoj mreži X napisao da se Aleksandar Šapić "oporavio od batina", aktuelni gradonačelnik Beograda mu je poručio da će "doći da ga poseti" da ga "podseti na te batine". Đilas se juče… »
Da li gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić preti Draganu Đilasu?
Danas pre 1 dan
„Ne brini, kad ne budem više gradonačelnik, odmah ću doći ću da te posetim, da me podsetiš na te batine. Siguran sam da ćeš mi se obradovati“, napisao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, reagujući na objavu Dragana Đilasa, predsednika SSP, ma… »
Verbalni sukob Đilasa i Šapića: “Batine” i pretnje posetom (VIDEO)
Serbian News Media pre 1 dan
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, i Aleksandar Šapić, aktuelni gradonačelnik Beograda, razmenili su oštre reči na društvenim mrežama, piše Nova.rs. Đilas je na mreži X (bivši Twitter) kritikovao Anu Brnabić i Šapića povodom prezentacije… »
Đilas "pecnuo" Šapića, ovaj mu zapretio batinama (foto)
Pravda pre 1 dan
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prokomentarisao je jučerašnje pojavljivanje gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapića i novi lapsus koji je napravio. Naime, Đilas je napisao da se "Šapić oporavio od batina, prikazujući tramvaje kupljene… »
Šapić zapretio Đilasu batinama: „Kad ne budem više gradonačelnik, odmah ću doći ću da te posetim“
Nova pre 1 dan
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prokomentarisao je jučerašnje pojavljivanje gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapića i novi lapsus koji je napravio. Naime, Đilas je napisao da se "Šapić oporavio od batina, prikazujući tramvaje kupljene… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 210 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 38 minutajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih