Povezane vesti

Propao biznis bivšeg muža Marije Mikić! Firma u blokadi, a dugovi se gomilaju - evo koliko treba da plati

Propao biznis bivšeg muža Marije Mikić! Firma u blokadi, a dugovi se gomilaju - evo koliko treba da plati

Telegraf pre 1 dan
Firma bivšeg supruga pevačice Marije Mikić, Jovаnа Pаntićа, našla se u finansijskim problemima, sudeći po zvaničnim podacima Narodne banke Srbije. Preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom čarapa zanimljivog dizajna trenutno je u blokadi, a dug… »
Firma bivšeg muža Marije Mikić u blokadi: Pokrenuo biznis sa čarapama, pa sve propalo - evo koliki dug ima

Firma bivšeg muža Marije Mikić u blokadi: Pokrenuo biznis sa čarapama, pa sve propalo - evo koliki dug ima

Blic pre 1 dan
Firma bivšeg muža Marije Mikić, koja se bavila proizvodnjom čarapa, je u blokadi i ima dug od 120.444,79, prema zvaničnim podacima Narodne banke Srbije. Naime, Jovan Pantić je ima butik za čarapama zanimljivog dizajna, a on je ovaj biznis pokrenuo pre… »
Bivši muž Marije Mikić nije sam u Dubaiju? Objavio golišav selfi iz kupatila, a jedan detalj ga je odao

Bivši muž Marije Mikić nije sam u Dubaiju? Objavio golišav selfi iz kupatila, a jedan detalj ga je odao

Kurir pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić nedavno se razvela od Jovana Pantića, sa kojim ima dvoje dece iz braka. Kako su naveli u zajedničkom saopštenju, do razvoda je došlo zbog nepremostivih razlika. Pre nego što je vest o njihovom razlazu postala javna, Jovan se… »
Bivši muž Marije Mikić ne živi sam u Dubaiju: Pozirao bez majice, a svi gledaju u jedan detalj

Bivši muž Marije Mikić ne živi sam u Dubaiju: Pozirao bez majice, a svi gledaju u jedan detalj

Mondo pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić nedavno je okončala brak sa Jovanom Pantićem, s kojim ima dvoje dece. U zajedničkom saopštenju naveli su da su se rastali zbog nepomirljivih razlika, dok se Jovan, još pre nego što je vest o razvodu dospela u javnost, preselio u… »
Propao i biznis! Firma bivšeg muža Marije Mikić u blokadi, evo koliki dug ima

Propao i biznis! Firma bivšeg muža Marije Mikić u blokadi, evo koliki dug ima

Alo pre 1 dan
Nakon braka propao i biznis. Pevačica Marija Miikić nedavno se razvela od Jovana Pantića koji se do nedavno bavio proizvodnjom čarapa. Prema zvaničnim podacima Narodne banke Srbije, njegova firma je u blokadi i ima dug od 120.444,79 dinara. Naime, Pantić… »
(Foto): Bivši muž Marije Mikić se slikao u kupatilu, a jedan detalj ga odao: Ne živi sam u Dubaiju

(Foto): Bivši muž Marije Mikić se slikao u kupatilu, a jedan detalj ga odao: Ne živi sam u Dubaiju

Blic pre 1 dan
Pevačica Marija Mikić se nedavno razvela od Jovana Pantića sa kojim je u braku dobila dvoje dece. Kako su naveli u saopštenju razveli li su se zbog nepremostivih razlika, a Jovan se, pre nego što se saznala za krah njihovog braka, odselio u Dubai. Marija… »
Nakon razvoda ne živi sam u Dubaiju! Bivši muž Marije Mikić objavio obnaženu fotku, a jedan detalj ga odao!

Nakon razvoda ne živi sam u Dubaiju! Bivši muž Marije Mikić objavio obnaženu fotku, a jedan detalj ga odao!

Alo pre 1 dan
Sada je golišav pozirao u kupatilu, slikao se u ogledalu kako bi pokazao izvajano telo, a jedan detalj je mnogima zapao za oko. Marija Mikić se nedavno razvela od supruga Jovana Pantića sa kojim ima dvoje dece. Kako su naveli u saopštenju, razveli li su… »

Vesti dana »