Povezane vesti

Knjiga jednog od najčuvenijih holivudskih glumaca sada i u Srbiji

Knjiga jednog od najčuvenijih holivudskih glumaca sada i u Srbiji

BizLife pre 21 sat
U knjižarama i na sajtu Vulkan izdavaštva ovih dana pojavila se knjiga autora čija svetska slava je tolika da je samo nekoliko činjenica iz njegovog života dovoljno da svi znamo o kome sa radi – potiče iz siromašnog malog austrijskog sela, osvajač je… »
„Svi vole kad moćnici padaju, i kad su na dnu, ali ja nikad nisam odustajao“: Švarceneger nudi sedam alata za bolji život…

„Svi vole kad moćnici padaju, i kad su na dnu, ali ja nikad nisam odustajao“: Švarceneger nudi sedam alata za bolji život…

Nova pre 1 dan
Neki ga znaju kao Terminatora, drugi ga pamte kao Konana. Ima i onih koji ne zaboravljaju "Crvenu Sonju", "Predatora", "Blizance", "Totalni opoziv" ili "Policajca iz vrtića". Tu su i oni koji ga se sećaju kao političara. A sada je postao i književni… »
Neverovatan povratak guvernatora: Kako je Švarceneger preokrenuo život posle političkog i filmskog debakla: "Bio sam na dnu"

Neverovatan povratak guvernatora: Kako je Švarceneger preokrenuo život posle političkog i filmskog debakla: "Bio sam na dnu"

Blic pre 1 dan
Knjiga autora čija svetska slava je tolika da je samo nekoliko činjenica iz njegovog života dovoljno da svi znamo o kome sa radi, pojavila se u Srbiji. Potiče iz siromašnog malog austrijskog sela, osvajač je titule mister univerzuma u bodi-bildingu… »

Vesti dana »