Povezane vesti
Rune pokušao da "upadne u DM": "Dečko, malo sam prestara za tebe, a imam i muža" VIDEO
B92 pre 9 sati
Ruska teniserka Veronika Kudermetova otkrila je jednom prilikom Holger Rune pokušao da joj se udvara. Rune je "upao" u Instagram DM Kudermetove, ali nije dobio pozitivan odgovor, otkrila je ruska igračica prilikom gostovanja u emisiji kod Elene Vesnine… »
Ruska teniserka „odjavila“ Novakovog rivala: „Dečko, ja sam prestara za tebe“
Nova pre 15 sati
Ruska teniserka Veronika Kudermetova nedavno je u gostovanju kod Jelene Vesnine u jednom ruskom tok-šouu otkrila zanimljivu anegdotu – mladi Holger Rune pokušao je da je osvoji porukama, ali bez uspeha. Kroz smeh, Kudermetova je podelila kako se sve… »
Ispala veka! Rune muvao atraktivnu teniserku, nije znao da je udata... Ona se oglasila i otkrila kako ga je oduvala: "Dečko…
Kurir pre 15 sati
Setimo se samo parova poput Agasija i Štefi Graf, Federera i Mirke, Svitoline i Monfisa, Šarapove i Dimitrova... Tradicija romansi na teniskim terenima živi i danas, i to i među mlađim generacijama. U centru pažnje ovoga puta našao se danski teniser… »
Rune uleteo u dm lepoj teniserki, ona otkrila prepisku: "Dečače, previše sam stara za tebe, a imam i muža"
Telegraf pre 16 sati
Danski teniser Holger Rune, slao je na Instagramu privatne poruke ruskoj teniserki Veroniki Kudermetovoj, koja je sada to otkrila u jednom tok - šou kod bivše teniserke Elene Vesnine. Šampionka Vimbldona u dubl konkurenciji iz ove sezone, koji je… »
"Mali, ja sam udata, a i stara za tebe": Veronika Kudermetova javno obrukala "novog Đokovića"
Mondo pre 22 sata
Tenis je sport u kome smo najčešće viđali ljubavne parove - Andre Agasi i Štefi Graf, Rodžer i Mirka Federer, Elina Svitolina i Gael Monfis, Marina Šarapova i Grigor Dimitrov i tako dalje - pa ne čudi što se taj trend nastavio i sa novim generacijama… »
Vesti dana »

Kamčatku pogodio najjači zemljotres od 1952. godine, proglašena opasnost od cunamija
Sputnik pre 13 minutajoš 20 povezanih

MUP: U neredima pre početka utakmice Crvena zvezda-Linkoln povređeno nekoliko policajaca
Insajder pre 3 minutajoš 11 povezanih

Vernici slave Ognjenu Mariju - običaj je da se ne rade nikakvi poslovi
RTS pre 24 minutajoš 5 povezanih