Povezane vesti
"Našli smo se u ludilu" Jovana Jeremić priznala emocije: "Zaljubila sam se, nisam mogla da se odvojim"
Telegraf 29.07.2025
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je neobičnu i emotivnu priču sa Zlatibora, gde u slobodno vreme jaše svog konja po imenu Vihor. Kako tvrdi, između njih postoji posebna povezanost, ali i doza nepredvidivosti, jer je upravo Vihor umalo doveo Jovaninu… »
"Mnogo sam zaljubljena u njega": Jovana Jeremić ne krije sreću: "Ne razumete tu ljubav koju mi je pružio, mazila sam ga i…
Blic 29.07.2025
Voditeljka Jovana Jeremić na Zlatiboru ima svog konja kog je nazvala Vihor i kako kaže on je njena velika ljubav. Jovana Jeremić je, naime, otkrila da je doživela nezgodnu situaciju na jahanju, ali je uspela da obuzda svog konja. - Vihor i ja. Danas smo… »
Vesti dana »
Tužilaštvo pokrenulo istragu zbog smrti male Eme: Preduzete hitne mere da se utvrde sve okolnosti tragedije u Čačku
Dnevnik pre 35 minutajoš 51 povezana
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Radio sto plus pre 3 satajoš 31 povezana
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih
Nezgoda na gradilištu u Beogradu: Pao kran; Povređeni prebačen u Urgentni centar FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih