Повезане вести

"Сто људи ме је звало да пита да ли се разводим" Огласио се Вељко након његове објаве која је дигла прашину

"Сто људи ме је звало да пита да ли се разводим" Огласио се Вељко након његове објаве која је дигла прашину

Телеграф 29.07.2025
Вељко Ражнатовић недавно је на друштвеним мрежама поделио видео снимак у коме свештеник говори о разводу и његовом утицају на децу, истичући да је развод један од најтежих удараца које родитељи могу нанети својој деци. Боксер… »
Вељкова објава о разводу изазвала хаос: Цецин син признао право стање ствари и како му је заправо у браку

Вељкова објава о разводу изазвала хаос: Цецин син признао право стање ствари и како му је заправо у браку

Мондо 29.07.2025
Вељко Ражнатовић јуче је изазвао велику пажњу јавности када је на друштвеним мрежама поделио снимак на којем свештеник говори о разводу и последицама које он може оставити на децу. У видеу се наглашава да је развод један од… »
"Сто људи ме је звало и питало да ли се разводим": Вељко Ражнатовић се хитно огласио након објаве којом је подигао буру

"Сто људи ме је звало и питало да ли се разводим": Вељко Ражнатовић се хитно огласио након објаве којом је подигао буру

Блиц 29.07.2025
Вељко Ражнатовић је недавно поделио снимак у ком је свештеник говорио о разводу и истакао да је "развод најтежи ударац за децу", а боксер се сложио са тим. Наиме, Вељко је најпре поделио снимак свештеника који је говорио о… »
Вељко Ражнатовић се огласио након објаве о разводу: Сто људи ме је звало да ме пита! Цецин син изненађен

Вељко Ражнатовић се огласио након објаве о разводу: Сто људи ме је звало да ме пита! Цецин син изненађен

Курир 29.07.2025
Вељко Ражнатовић недавно је поделио снимак у ком је свештеник говорио о разводу и истакао да је "развод најтежи ударац за децу", а боксер се сложио са тим. Како каже, након ове објаве непрестано је почео да му звони телефон. -… »
Вељко проговорио о разводу, па побеснео! Хитно се огласио: "Не престаје да ми звони телефон"

Вељко проговорио о разводу, па побеснео! Хитно се огласио: "Не престаје да ми звони телефон"

Ало 29.07.2025
Поручио само једно. Вељко Ражнатовић је недавно објавио видео снимак у ком је свештеник говорио о краху брака и истакао да је "развод најтежи ударац за децу". Сада се поново огласио тим поводом, те истакао да након објаве не… »
Вељко Ражнатовић о крају брака: Никада се нећу развести

Вељко Ражнатовић о крају брака: Никада се нећу развести

Стори 29.07.2025
Вељко Ражнатовић са супругом Богданом пред олтар је стао 24. новембра 2019. године. Од тада, постали су родитељи тројице дечака, Крстана, Жељка и Исаије, а своју љубав јачају из дана у дан. Недавно је Вељко на друштвеној… »

Вести дана »

Трагедија: Преминуо бивши капитен Црвене звезде

Трагедија: Преминуо бивши капитен Црвене звезде

Стори пре 23 минутајош 61 повезана
Збогом, Санденс Кид

Збогом, Санденс Кид

Велике приче пре 3 сатајош 47 повезаних
Студио Ливе: Сенат на потезу

Студио Ливе: Сенат на потезу

Н1 Инфо пре 6 сатијош 33 повезане