Povezane vesti

"Sto ljudi me je zvalo da pita da li se razvodim" Oglasio se Veljko nakon njegove objave koja je digla prašinu

"Sto ljudi me je zvalo da pita da li se razvodim" Oglasio se Veljko nakon njegove objave koja je digla prašinu

Telegraf pre 1 dan
Veljko Ražnatović nedavno je na društvenim mrežama podelio video snimak u kome sveštenik govori o razvodu i njegovom uticaju na decu, ističući da je razvod jedan od najtežih udaraca koje roditelji mogu naneti svojoj deci. Bokser se složio sa ovom… »
Veljkova objava o razvodu izazvala haos: Cecin sin priznao pravo stanje stvari i kako mu je zapravo u braku

Veljkova objava o razvodu izazvala haos: Cecin sin priznao pravo stanje stvari i kako mu je zapravo u braku

Mondo pre 22 sata
Veljko Ražnatović juče je izazvao veliku pažnju javnosti kada je na društvenim mrežama podelio snimak na kojem sveštenik govori o razvodu i posledicama koje on može ostaviti na decu. U videu se naglašava da je razvod jedan od najtežih udaraca koje… »
"Sto ljudi me je zvalo i pitalo da li se razvodim": Veljko Ražnatović se hitno oglasio nakon objave kojom je podigao buru

"Sto ljudi me je zvalo i pitalo da li se razvodim": Veljko Ražnatović se hitno oglasio nakon objave kojom je podigao buru

Blic pre 1 dan
Veljko Ražnatović je nedavno podelio snimak u kom je sveštenik govorio o razvodu i istakao da je "razvod najteži udarac za decu", a bokser se složio sa tim. Naime, Veljko je najpre podelio snimak sveštenika koji je govorio o razvodu, a kako kaže nakon… »
Veljko Ražnatović se oglasio nakon objave o razvodu: Sto ljudi me je zvalo da me pita! Cecin sin iznenađen

Veljko Ražnatović se oglasio nakon objave o razvodu: Sto ljudi me je zvalo da me pita! Cecin sin iznenađen

Kurir pre 1 dan
Veljko Ražnatović nedavno je podelio snimak u kom je sveštenik govorio o razvodu i istakao da je "razvod najteži udarac za decu", a bokser se složio sa tim. Kako kaže, nakon ove objave neprestano je počeo da mu zvoni telefon. - Razvod danas jedan od… »
Veljko progovorio o razvodu, pa pobesneo! Hitno se oglasio: "Ne prestaje da mi zvoni telefon"

Veljko progovorio o razvodu, pa pobesneo! Hitno se oglasio: "Ne prestaje da mi zvoni telefon"

Alo pre 1 dan
Poručio samo jedno. Veljko Ražnatović je nedavno objavio video snimak u kom je sveštenik govorio o krahu braka i istakao da je "razvod najteži udarac za decu". Sada se ponovo oglasio tim povodom, te istakao da nakon objave ne prestaje da mu zvoni… »
Veljko Ražnatović o kraju braka: Nikada se neću razvesti

Veljko Ražnatović o kraju braka: Nikada se neću razvesti

Story pre 1 dan
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom pred oltar je stao 24. novembra 2019. godine. Od tada, postali su roditelji trojice dečaka, Krstana, Željka i Isaije, a svoju ljubav jačaju iz dana u dan. Nedavno je Veljko na društvenoj mreži Instagram podelio… »

Vesti dana »