Povezane vesti
"Sto ljudi me je zvalo da pita da li se razvodim" Oglasio se Veljko nakon njegove objave koja je digla prašinu
Telegraf pre 1 dan
Veljko Ražnatović nedavno je na društvenim mrežama podelio video snimak u kome sveštenik govori o razvodu i njegovom uticaju na decu, ističući da je razvod jedan od najtežih udaraca koje roditelji mogu naneti svojoj deci. Bokser se složio sa ovom… »
Veljkova objava o razvodu izazvala haos: Cecin sin priznao pravo stanje stvari i kako mu je zapravo u braku
Mondo pre 22 sata
Veljko Ražnatović juče je izazvao veliku pažnju javnosti kada je na društvenim mrežama podelio snimak na kojem sveštenik govori o razvodu i posledicama koje on može ostaviti na decu. U videu se naglašava da je razvod jedan od najtežih udaraca koje… »
"Sto ljudi me je zvalo i pitalo da li se razvodim": Veljko Ražnatović se hitno oglasio nakon objave kojom je podigao buru
Blic pre 1 dan
Veljko Ražnatović je nedavno podelio snimak u kom je sveštenik govorio o razvodu i istakao da je "razvod najteži udarac za decu", a bokser se složio sa tim. Naime, Veljko je najpre podelio snimak sveštenika koji je govorio o razvodu, a kako kaže nakon… »
Veljko Ražnatović se oglasio nakon objave o razvodu: Sto ljudi me je zvalo da me pita! Cecin sin iznenađen
Kurir pre 1 dan
Veljko Ražnatović nedavno je podelio snimak u kom je sveštenik govorio o razvodu i istakao da je "razvod najteži udarac za decu", a bokser se složio sa tim. Kako kaže, nakon ove objave neprestano je počeo da mu zvoni telefon. - Razvod danas jedan od… »
Veljko progovorio o razvodu, pa pobesneo! Hitno se oglasio: "Ne prestaje da mi zvoni telefon"
Alo pre 1 dan
Poručio samo jedno. Veljko Ražnatović je nedavno objavio video snimak u kom je sveštenik govorio o krahu braka i istakao da je "razvod najteži udarac za decu". Sada se ponovo oglasio tim povodom, te istakao da nakon objave ne prestaje da mu zvoni… »
Veljko Ražnatović o kraju braka: Nikada se neću razvesti
Story pre 1 dan
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom pred oltar je stao 24. novembra 2019. godine. Od tada, postali su roditelji trojice dečaka, Krstana, Željka i Isaije, a svoju ljubav jačaju iz dana u dan. Nedavno je Veljko na društvenoj mreži Instagram podelio… »
Vesti dana »

Novi protest u Kraljevu: Policijski kordon razdvaja građane i simpatizere SNS-a
N1 Info pre 31 minutajoš 23 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 239 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za kraj jula i početak avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane