Повезане вести

Александра Младеновић отпустила менаџере: „Ово није први пут да се моја каријера саботира“:

Александра Младеновић отпустила менаџере: „Ово није први пут да се моја каријера саботира“:

Нова 29.07.2025
Певачица Александра Младеновић саопштила је важну вест. Александра Младеновић је одлучила да, након девет година, прекине сарадњу са менаџментом и замени их новим. Ипак, како каже, због тога трпи одређене последице. „Драги… »
Александра Младеновић отпустила цео тим! Девет година радила са њима, а они је саботирали: Открила све што се дешавало иза…

Александра Младеновић отпустила цео тим! Девет година радила са њима, а они је саботирали: Открила све што се дешавало иза…

Курир 29.07.2025
Певачица Александра Младеновић прекинула сарадњу са читавим менаџмент тимом, са којим је сарађивала пуних девет година. Своју одлуку поделила је са фановима на свом Инстаграм профилу, где им се и извинила јер је због грешке… »
Преварена након 9 година! Александра Младеновић бесна, озваничила крај: "На моју велику жалост..."

Преварена након 9 година! Александра Младеновић бесна, озваничила крај: "На моју велику жалост..."

Ало 29.07.2025
Тим поводом се огласила на свом Инстаграм профилу. Александра Младеновић саопштила је да је прекинула сарадњу са целим менаџмент тимом након девет година. Тим поводом се огласила на свом Инстаграм профилу и саопштила да је… »
"Решила сам после 9 година да прекинем сарадњу": Александра Младеновић заменила цео тим, па су јој се осветили: "Рекли су ми…

"Решила сам после 9 година да прекинем сарадњу": Александра Младеновић заменила цео тим, па су јој се осветили: "Рекли су ми…

Блиц 29.07.2025
Фолк певачица Александра Младеновић саопштила је да је прекинула сарадњу са целим менаџмент тимом. Наиме, Александра се огласила на Инстаграму где је открила да је заменила менаџере после девет година сарадње. Ипак, навела је… »
Преварена: Александра Младеновић у проблему због бивших сарадника, менаџери јој заказују и отказују...

Преварена: Александра Младеновић у проблему због бивших сарадника, менаџери јој заказују и отказују...

Телеграф 29.07.2025
Фолк певачица Александра Младеновић саопштила је да је прекинула сарадњу са целим менаџмент тимом, због чега се сада нашла у проблему. Наиме, Александра се огласила на Инстаграму где је открила да је заменила менаџере после… »

Вести дана »