Povezane vesti

Aleksandra Mladenović otpustila menadžere: „Ovo nije prvi put da se moja karijera sabotira“:

Aleksandra Mladenović otpustila menadžere: „Ovo nije prvi put da se moja karijera sabotira“:

Nova pre 2 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović saopštila je važnu vest. Aleksandra Mladenović je odlučila da, nakon devet godina, prekine saradnju sa menadžmentom i zameni ih novim. Ipak, kako kaže, zbog toga trpi određene posledice. „Dragi moji, posle svih lepih vesti… »
Aleksandra Mladenović otpustila ceo tim! Devet godina radila sa njima, a oni je sabotirali: Otkrila sve što se dešavalo iza…

Aleksandra Mladenović otpustila ceo tim! Devet godina radila sa njima, a oni je sabotirali: Otkrila sve što se dešavalo iza…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Aleksandra Mladenović prekinula saradnju sa čitavim menadžment timom, sa kojim je sarađivala punih devet godina. Svoju odluku podelila je sa fanovima na svom Instagram profilu, gde im se i izvinila jer je zbog greške svog tima njih "izneverila"… »
Prevarena nakon 9 godina! Aleksandra Mladenović besna, ozvaničila kraj: "Na moju veliku žalost..."

Prevarena nakon 9 godina! Aleksandra Mladenović besna, ozvaničila kraj: "Na moju veliku žalost..."

Alo pre 1 dan
Tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. Aleksandra Mladenović saopštila je da je prekinula saradnju sa celim menadžment timom nakon devet godina. Tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu i saopštila da je želela da ispoštuje… »
"Rešila sam posle 9 godina da prekinem saradnju": Aleksandra Mladenović zamenila ceo tim, pa su joj se osvetili: "Rekli su mi…

"Rešila sam posle 9 godina da prekinem saradnju": Aleksandra Mladenović zamenila ceo tim, pa su joj se osvetili: "Rekli su mi…

Blic pre 1 dan
Folk pevačica Aleksandra Mladenović saopštila je da je prekinula saradnju sa celim menadžment timom. Naime, Aleksandra se oglasila na Instagramu gde je otkrila da je zamenila menadžere posle devet godina saradnje. Ipak, navela je da je želela da… »
Prevarena: Aleksandra Mladenović u problemu zbog bivših saradnika, menadžeri joj zakazuju i otkazuju...

Prevarena: Aleksandra Mladenović u problemu zbog bivših saradnika, menadžeri joj zakazuju i otkazuju...

Telegraf pre 1 dan
Folk pevačica Aleksandra Mladenović saopštila je da je prekinula saradnju sa celim menadžment timom, zbog čega se sada našla u problemu. Naime, Aleksandra se oglasila na Instagramu gde je otkrila da je zamenila menadžere posle devet godina saradnje… »

Vesti dana »