Povezane vesti

"Volim tvoju dušu" Jovana Jeremić se javno oglasila, ne može više da ćuti: "Znam te ludilo moje" (foto)

"Volim tvoju dušu" Jovana Jeremić se javno oglasila, ne može više da ćuti: "Znam te ludilo moje" (foto)

Alo pre 1 dan
Jovana Jeremić zavapila s planine. Jovana Jeremić trenutno boravi na Zlatiboru, gde uživa u jahanju. Posebno se vezala za konja po imenu Vihor, sa kojim je objavila niz fotografija. Na jednoj od njih napisala je poseban opis: – Znam te ja, ludilo moje… »
"Volim tvoju dušu": Jovana Jeremić se oglasila sa Zlatibora, slika sve govori: "Znam te ja ludilo moje"

"Volim tvoju dušu": Jovana Jeremić se oglasila sa Zlatibora, slika sve govori: "Znam te ja ludilo moje"

Blic pre 1 dan
Jovana Jeremić trenutno boravi na Zlatiboru, gde uživa u jahanju. Jovana se posebno vezala za konja Vihora, sa kojim je podelila niz fotografija. Na jednoj od njih podelila je i poseban opis. - Znam te ja, ludilo moje. Vihor. Volim tvoju dušu - napisala… »
"Mogao je da me ubije, gledala sam smrti u oči": Jovana Jeremić otkrila šta joj se desilo na Zlatiboru i sve zabrinula: "Nisam…

"Mogao je da me ubije, gledala sam smrti u oči": Jovana Jeremić otkrila šta joj se desilo na Zlatiboru i sve zabrinula: "Nisam…

Blic pre 2 dana
Voditeljka Jovana Jeremić se već par dana nalazi na Zlatiboru. Jovana privlači pažnju gde god da se pojavi, a pre neki dan je slikom iz restorana na Zlatiboru sa dekolteom do pupka napravila pravu pometnju. Nakon toga voditeljka je pokazala kako jaše… »

Vesti dana »