Повезане вести
Муњез се хитно огласио и открио прави разлог раскид са Стефани: Код мене је више пута преспавала, ја сам је... Ево шта замера…
Курир 29.07.2025
Након што је објавио да је раскинуо са Стефани Грујић, Данијел Дујковић Муњез се огласио и открио разлог раскида. Наиме, као што је познато њих двоје су након Стефаниног уласка у Елиту 8 упловили у љубавни однос, који је био… »
Муњез не може да сакрије сузе! Први пут видео сина Константина, срце му се сломило (фото)
Ало 29.07.2025
Стефани направила корак који је све променио. Стефани Грујић и Данијел Дујковић Муњез родитељи су дечака Константина, а тренутно привремено старатељство над њим има Стефанина мајка Нина. Муњез, како сам тврди, и даље… »
Матора без милости о раскиду Стефани и муњеза: "Све што су мени желели, сада се дешава њима"
Ало 29.07.2025
Матора шокирана Муњезовим понашањем. У медијима је данас одјекнула вест да су Данијел Дујковић Муњез и Стефани Грујић раскинули. Наиме, Муњез је на свом Инстаграм сторију написао да су њих двоје ставили тачку на љубавни… »
Мујез оставио Стефани и одмах се огласио: "За дете је најбоље да одраста у здравој околини"
Телеграф 29.07.2025
Данијел Дујковић Муњез саопштио је да је његова веза са Стефани Грујић, са којом се помирио током "Елите 8" због њиховог сина Константина. Наиме, Муњез је на Инстаграму објавио да није било никакве свађе међу њима, већ су… »
"Почињем да мислим да Муњез има дете са мном, а Не са Стефани": Огласила се Матора након раскида Дујковића и Грујићеве: "Све…
Блиц 29.07.2025
Данијел Дујковић Муњез и Стефани Грујић раскинули су после неколико дана од завршетка "Елите 8". Муњез је на свом Инстаграм сторију написао да су њих двоје ставили тачку на љубавни однос, те је открио да више неће бити НН… »
Пукла љубав након само пар дана после краја елите! Ријалити пар за чију љубав је нација навијала ставио тачку, ово је главни…
Курир 29.07.2025
Љубавни однос између Данијела Дујковића Муњеза и Стефани Грујић дефинитивно је завршен. Подсетимо, њих двоје су се током ријалитија Елита 8 помирили и одлучили да покушају поново, како због емоција, тако и због заједничког… »
Дуго су и издржали: Раскид само неколико дана након Елите 8, учесници ставили тачку на однос
Мондо 29.07.2025
Веза између ријалити учесника Данијела Дујковића Муњеза и Стефани Грујић и дефинитивно је окончана, и то само неколико дана након завршетка Елите 8. Током поменутог ријалитија пар је одлучио да својој љубави пруже још једну… »
"За дете је боље да одраста у здравој околини": Раскинули Стефани и Муњез, он се одмах огласио и открио детаље
Блиц 29.07.2025
Данијел Дујковић Муњез саопштио је да је његова веза са Стефани Грујић, са којом се помирио током "Елите 8" због њиховог сина Константина. Наиме, Муњез је на Инстаграму објавио да није било никакве свађе међу њима, већ су… »
Крај љубави која је тресла ријалити! Стефани и Муњез више нису заједно, ево шта је разлог раскида
Ало 29.07.2025
Муњез открио зашто више не може са Стефани. Љубавни однос између Данијела Дујковића Муњеза и Стефани Грујић дефинитивно је завршен. Подсетимо, њих двоје су се током ријалитија Елита 8 помирили и одлучили да покушају поново… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 11 минутајош 58 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 47 минутајош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 11 минутајош 51 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних