Povezane vesti
Munjez se hitno oglasio i otkrio pravi razlog raskid sa Stefani: Kod mene je više puta prespavala, ja sam je... Evo šta zamera…
Kurir pre 2 dana
Nakon što je objavio da je raskinuo sa Stefani Grujić, Danijel Dujković Munjez se oglasio i otkrio razlog raskida. Naime, kao što je poznato njih dvoje su nakon Stefaninog ulaska u Elitu 8 uplovili u ljubavni odnos, koji je bio veoma turbulentan. Njih… »
Munjez ne može da sakrije suze! Prvi put video sina Konstantina, srce mu se slomilo (foto)
Alo pre 2 dana
Stefani napravila korak koji je sve promenio. Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez roditelji su dečaka Konstantina, a trenutno privremeno starateljstvo nad njim ima Stefanina majka Nina. Munjez, kako sam tvrdi, i dalje nailazi na prepreke kada je u… »
Matora bez milosti o raskidu Stefani i munjeza: "Sve što su meni želeli, sada se dešava njima"
Alo pre 1 dan
Matora šokirana Munjezovim ponašanjem. U medijima je danas odjeknula vest da su Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić raskinuli. Naime, Munjez je na svom Instagram storiju napisao da su njih dvoje stavili tačku na ljubavni odnos, te otkrio da više… »
Mujez ostavio Stefani i odmah se oglasio: "Za dete je najbolje da odrasta u zdravoj okolini"
Telegraf pre 1 dan
Danijel Dujković Munjez saopštio je da je njegova veza sa Stefani Grujić, sa kojom se pomirio tokom "Elite 8" zbog njihovog sina Konstantina. Naime, Munjez je na Instagramu objavio da nije bilo nikakve svađe među njima, već su samo rešili da stave tačku… »
"Počinjem da mislim da Munjez ima dete sa mnom, a Ne sa Stefani": Oglasila se Matora nakon raskida Dujkovića i Grujićeve: "Sve…
Blic pre 1 dan
Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić raskinuli su posle nekoliko dana od završetka "Elite 8". Munjez je na svom Instagram storiju napisao da su njih dvoje stavili tačku na ljubavni odnos, te je otkrio da više neće biti NN otac, već da će njihov sin… »
Dugo su i izdržali: Raskid samo nekoliko dana nakon Elite 8, učesnici stavili tačku na odnos
Mondo pre 1 dan
Veza između rijaliti učesnika Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić i definitivno je okončana, i to samo nekoliko dana nakon završetka Elite 8. Tokom pomenutog rijalitija par je odlučio da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu, pre svega zbog… »
Pukla ljubav nakon samo par dana posle kraja elite! Rijaliti par za čiju ljubav je nacija navijala stavio tačku, ovo je glavni…
Kurir pre 1 dan
Ljubavni odnos između Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić definitivno je završen. Podsetimo, njih dvoje su se tokom rijalitija Elita 8 pomirili i odlučili da pokušaju ponovo, kako zbog emocija, tako i zbog zajedničkog sina Konstantina. Međutim… »
"Za dete je bolje da odrasta u zdravoj okolini": Raskinuli Stefani i Munjez, on se odmah oglasio i otkrio detalje
Blic pre 1 dan
Danijel Dujković Munjez saopštio je da je njegova veza sa Stefani Grujić, sa kojom se pomirio tokom "Elite 8" zbog njihovog sina Konstantina. Naime, Munjez je na Instagramu objavio da nije bilo nikakve svađe među njima, već su samo rešili da stave tačku… »
Kraj ljubavi koja je tresla rijaliti! Stefani i Munjez više nisu zajedno, evo šta je razlog raskida
Alo pre 1 dan
Munjez otkrio zašto više ne može sa Stefani. Ljubavni odnos između Danijela Dujkovića Munjeza i Stefani Grujić definitivno je završen. Podsetimo, njih dvoje su se tokom rijalitija Elita 8 pomirili i odlučili da pokušaju ponovo, kako zbog emocija, tako i… »
Vesti dana »

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana