Povezane vesti
Goran Ivanišević besan odlazi da nađe Muratoglua: "Hoću da ga sretnem, recimo to tako"
Mondo pre 2 dana
Kratku i već prekinutu saradnju Gorana Ivaniševića i grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa obeležila je i oštra izjava hrvatskog trenera o fizičkoj i mentalnoj spremi svog igrača. Reagujući na nju, poznati trener Patrik Muratoglu je oštro kritikovao… »
"Ćutaću, za sada, ali to se ne radi - bolje da ne kažem ja šta mislim o njemu"
B92 pre 2 dana
Goran Ivanišević kaže da jedva čeka da se susretne sa Patrikom Muratogluom, koji ga je nedavno javno kritikovao. Sve je počelo Ivaniševićevim komentarima prema Stefanosu Cicipasu, igraču sa kojim je tada i dalje sarađivao. Hrvatski stručnjak je otvoreno… »
Ivanišević pobesneo: "Samo da ga sretnem na ulici"! Bivši trener Novaka Đokovića bljuje vatru!
Kurir pre 2 dana
Goran Ivanišević kaže da jedva čeka da se susretne sa Patrikom Muratogluom, koji ga je nedavno javno kritikovao. Hrvatski stručnjak je otvoreno kritikovao Grka prilikom jednog intervjua, a to je bila prva domina koja je pala, da bismo nekoliko nedelja… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih

Raste broj poginulih u Kijevu: Pogođene škole, bolnice i zgrade: Najmlađa žrtva dete od 6 godina
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana