Povezane vesti
Vučić i Vučević pokazali kako se pravi dobar sendvič
Telegraf 29.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS Miloš Vučević podelili su na Instagramu snimak u kome se vidi kako zajedno prave sendviče, pored pite koje su prethodno umesili. Vučiću su se ipak dopale i pite koje je napravila kuvarica Željka. "Vrati mi… »
"Majstori za sendviče": Vučić i Vučević pokazali kako se pravi dobar sendvič
Blic 29.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS Miloš Vučević podelili su na društvene mreže video kako zajedno prave sendvič. "Suština je da smo mi pravi sendvičari, da uživamo u tome i da se time ponosimo i ne možete dobar sendvič da pobedite. Teško čak… »
(Video) Urnebesno! Ovakve ih još nismo videli Kad Vučić i Vučević uđu u kuhinju: E, jesi stručnjak za sendviče, Miloše! Je l'…
Dnevnik 29.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS Miloš Vučević podelili su na društvene mreže video kako zajedno prave sendvič, pored domaćinske pite koje su prethodno uradili. U novom snimku, koji već postaje viralan na društvenim mrežama, dvojicu lidera… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana