Povezane vesti
Prva fotografija sina Milana Vasića Glumac pokazao naslednika, do jutra se slavilo rođenje!
Alo pre 1 dan
Milan Vasić dobio sina, a fotografija iz porodilišta raznežila je javnost. Supruga Milana Vasića se porodila! Glumac je juče potvrdio srećne vesti, te se oglasio na svom Instagram profilu, gde je objavio fotografiju iz porodilišta i otkrio da su… »
Ko je lepa supruga Milana Vasića koja je rodila sina: Od glumca je mlađa 18 godina i ima neobično zanimanje (foto)
Kurir pre 1 dan
Voljeni srpski glumac Milan Vasić juče je dobio sina. Njegova supruga, Maja Ilievska, donela je na svet zdravog dečaka kome su dali ime Despot – snažno i simbolično, s dubokim korenima u istoriji. Radosnu vest Milan je podelio sa pratiocima na društvenim… »
U ovom stanu će Milan Vasić živeti sa ženom i bebom: Glumac iscepan, slavio do jutra rođenje Despota
Telegraf pre 1 dan
U domu Milana Vasića se slavilo do zore nakon što je glumac dobio sina. Naime, supruga glumca Milana Vasića se juče porodila i na svet je donela sina kom su roditelji dali ime Despot. Odmah su usledile brojne čestitke prijatelja, kolega, cela estrada je… »
(Foto) slavlje do zore u domu Milana Vasića: Glumcu iscepali majicu, on ne skida osmeh nakon rođenja sina Despota
Blic pre 1 dan
U domu Milana Vasića se slavilo do zore nakon što je glumac dobio sina. Naime, supruga glumca Milana Vasića se juče porodila i na svet je donela sina kom su roditelji dali ime Despot. Odmah su usledile brojne čestitke prijatelja, kolega, cela estrada je… »
Ovako je Milan Vasić proslavio rođenje sina: Objavio i prvu fotografiju s naslednikom (foto)
Svet & Skandal pre 1 dan
Popularni glumac Milan Vasić postao je otac! Njegova sreća i sreća njegove supruge Maje je neizmerna, jer je na svet stigao njihov prvi naslednik. Glumac je prvo dete dobio u 46. godini, a sin Milana Vasića dobio je snažno i ne tako često ime – Despot… »
Pljušte čestitke! Poznati se obratili Milanu Vasiću nakon što je postao otac: Od glumica do pevačica
Telegraf pre 1 dan
Milan Vasić dobio je sina u 46. godini i njegovoj sreći nema kraja! Glumac je na Instagramu objavio prvu sliku iz porodilišta i tom prilikom je otkrio da su nasledniku dali ime Despot. Nakon objave Milana Vasića da je postao otac, čestitke su se nizale… »
Milan Vasić dobio sina u 46. godini, čestitke samo pljušte - Pevačice, voditeljke, glumice mu šalju poruke: "Despote…
Blic pre 1 dan
Milan Vasić dobio je sina u 46. godini i njegovoj sreći nema kraja! Glumac je na Instagramu objavio prvu sliku iz porodilišta i tom prilikom je otkrio da su nasledniku dali ime Despot. Nakon objave Milana Vasića da je postao otac, čestitke su se nizale… »
Porodila se žena milana vasića: Glumac objavio prvu sliku iz porodilišta, nasledniku dali moćno ime: "Dobro došao sine"
Blic pre 2 dana
Glumac Milan Vasić postao je otac! Njegova supruga Maja porodila se i na svet donela dečaka. Milan Vasić se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio fotografiju iz porodilišta i otkrio da su nasledniku dali ime Despot. - Dobrodošao Despote, sine… »
Oglasio se venčani kum Milana Vasića: Kalinić puca od sreće nakon što je glumac dobio sina: "Slaviće se! Među prvima sam…
Blic pre 2 dana
Glumac Milan Vasić danas je postao otac, a njegova supruga Maja je na svet donela dečaka kom su dali ime Despot. Za "Blic" se sada oglasio venčani kum Milana Vasića, voditelj Milan Kalinić, koji ne krije sreću što je dobio kumče. - Ja sam jedan od prvih… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana