Povezane vesti

Dečak (2) izašao iz dvorišta, udario ga autobus: Otkriveno u kakvom je stanju, oglasio se i njegov otac: "Već dva dana sam van…

Dečak (2) izašao iz dvorišta, udario ga autobus: Otkriveno u kakvom je stanju, oglasio se i njegov otac: "Već dva dana sam van…

Blic pre 17 sati
Dečak (2) koji je povređen nakon što ga je ispred kuće udario autobus, pušten je na kućno lečenje sa "Instituta za majku i dete", saznaje "Blic". Prema našim informacijama, on je zadobio teške povrede glave. U Vinogradskoj ulici u Surčinu, 27. jula oko… »
„Stani, stani! Ubio si dete, čoveče!“ Beba i dečak (2) povređeni u nesreći u Surčinu, svedoci otkrili stravične detalje…

„Stani, stani! Ubio si dete, čoveče!“ Beba i dečak (2) povređeni u nesreći u Surčinu, svedoci otkrili stravične detalje…

Nova pre 20 sati
U Vinogradskoj ulici u Surčinu autobus je udario dečaka (2), a kako "Blic" saznaje, vozač nije odmah zaustavio vozilo nego tek kada su mu putnici povikali: "Stani, ubio si dete". Kako pričaju očevici nesreće, tom prilikom povređena je i beba koja je bila… »
Dva dana sam van sebe Oglasio se otac dečaka (2) kojeg je udario autobus

Dva dana sam van sebe Oglasio se otac dečaka (2) kojeg je udario autobus

Alo pre 23 sata
Dečak V. P. (2), koji je povređen kada ga je udario autobus ispred kuće, pušten je na kućno lečenje sa "Instituta za majku i dete". Prema prvim informacijama, zadobio je teške povrede glave, kao i potres mozga. Prvo je došlo do saobraćajne nesreće, a… »
"Stani, Stani! Ubio si Dete, čoveče" Autobus udario dečaka (2), pa nastavio da vozi: Povređena i beba koja je bila u vozilu

"Stani, Stani! Ubio si Dete, čoveče" Autobus udario dečaka (2), pa nastavio da vozi: Povređena i beba koja je bila u vozilu

Blic pre 1 dan
U Vinogradskoj ulici u Surčinu autobus je udario dečaka (2), a kako "Blic" saznaje, vozač nije odmah zaustavio vozilo nego tek kada su mu putnici povikali: "Stani, ubio si dete". Kako pričaju očevici nesreće, tom prilikom povređena je i beba koja je bila… »

Vesti dana »