Povezane vesti
"Kako da živim bez tebe, moja lavice?" Oglasila se majka Teodore Babarčić (16) čije je telo pronađeno u reci
Telegraf 30.07.2025
Nakon pet dana intenzivne potrage, telo 16-godišnje Teodore Babarčić pronađeno je danas u reci Vardar, nedaleko od Starog Gradska. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a njena majka Verica Babarčić Lazova oglasila se potresnom objavom na Fejsbuku, u… »
"Srce mi je slomljeno, kako da živimo bez tebe, lavice moja": Potresne reči majke Teodore (16) čije je telo nađeno u reci…
Blic 30.07.2025
Nakon pet dana intenzivne potrage, telo 16-godišnje Teodore Babarčić pronađeno je danas u reci Vardar, nedaleko od Starog Gradska. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a njena majka Verica Babarčić Lazova oglasila se potresnom objavom na Fejsbuku, u… »
Pronađeno telo Teodore Babarčić (16)!
Telegraf 30.07.2025
Nakon petodnevne potrage, danas oko podneva u vodama Vardara pronađeno je telo 16-godišnje Teodore Babarčić, koja je nestala prošle nedelje nakon što je zajedno sa svojom sestrom ušla u reku., piše Sloboden Pečat. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »
Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo devojčice (16) koja je nestala u Vardaru
Kurir 30.07.2025
Pronađeno je telo 16-godišnje devojčice koja je nestala 24. jula u reci Vardar u opštini Gradsko, saopštila je danas policija. Kako se navodi u saopštenju, telo devojčice koja je upala u vode najveće makedonske reke pronađeno je danas u 12.10 u u Vardaru… »
Vesti dana »
Transparent na ćirilici usred Amerike posvećen Jokiću: Novinarka nije mogla da sakrije znatiželju – „Šta to znači“!
Hot sport pre 13 minutajoš 20 povezanih
Porasla cena nafte, skok nakon vesti da je pogođeno postrojenje na najvećem svetskom nalazištu prirodnog gasa. Evo koliko iznosi.
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Darkova ekipa grabi ka plej-ofu! Reptorsi žestoko ponizili Čikago! (video)
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih