Povezane vesti

"Kako da živim bez tebe, moja lavice?" Oglasila se majka Teodore Babarčić (16) čije je telo pronađeno u reci

"Kako da živim bez tebe, moja lavice?" Oglasila se majka Teodore Babarčić (16) čije je telo pronađeno u reci

Telegraf pre 1 dan
Nakon pet dana intenzivne potrage, telo 16-godišnje Teodore Babarčić pronađeno je danas u reci Vardar, nedaleko od Starog Gradska. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a njena majka Verica Babarčić Lazova oglasila se potresnom objavom na Fejsbuku, u… »
"Srce mi je slomljeno, kako da živimo bez tebe, lavice moja": Potresne reči majke Teodore (16) čije je telo nađeno u reci…

"Srce mi je slomljeno, kako da živimo bez tebe, lavice moja": Potresne reči majke Teodore (16) čije je telo nađeno u reci…

Blic pre 1 dan
Nakon pet dana intenzivne potrage, telo 16-godišnje Teodore Babarčić pronađeno je danas u reci Vardar, nedaleko od Starog Gradska. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a njena majka Verica Babarčić Lazova oglasila se potresnom objavom na Fejsbuku, u… »
Pronađeno telo Teodore Babarčić (16)!

Pronađeno telo Teodore Babarčić (16)!

Telegraf pre 1 dan
Nakon petodnevne potrage, danas oko podneva u vodama Vardara pronađeno je telo 16-godišnje Teodore Babarčić, koja je nestala prošle nedelje nakon što je zajedno sa svojom sestrom ušla u reku., piše Sloboden Pečat. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »
Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo devojčice (16) koja je nestala u Vardaru

Tragičan kraj potrage: Pronađeno telo devojčice (16) koja je nestala u Vardaru

Kurir pre 1 dan
Pronađeno je telo 16-godišnje devojčice koja je nestala 24. jula u reci Vardar u opštini Gradsko, saopštila je danas policija. Kako se navodi u saopštenju, telo devojčice koja je upala u vode najveće makedonske reke pronađeno je danas u 12.10 u u Vardaru… »

Vesti dana »