Povezane vesti
Kostić: Pun gas i u Humskoj!
Sportski žurnal 30.07.2025
Bogdan Kostić, crno-beli biser i jedan od junaka trijumfa u Katovicama, priželjkuje isti scenario u revanšu protiv Oleksandrije. Crno-beli biseri blistaju punim sjajem, a jedan od njih je Bogdan Kostić. Za samo sedam dana prošao je put od tragičara do… »
Pun gas i u Humskoj
Politika 30.07.2025
Bogdan Kostić, jedan od junaka trijumfa u Katovicama, priželjkuje isti scenario u revanšu protiv Oleksandrije. – Bilo mi je veoma teško kad sam promašio penal, ali gol i poverenje šefa Blagojevića su mi pomogli da se podignem, kaže talentovani krilni… »
Vesti dana »
SPC obeležava Preobraženje Gospodnje: Koji su običaji, zašto se posti i ne sme da se radi i ide u kafanu
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 20 povezanih
Sunčan i topao dan pred nama, do 35 stepeni, krajem sedmice ponovo do 40 podeoka
Glas Zapadne Srbije pre 19 minutajoš 10 povezanih
(Foto) Vozač audija poginuo, osmoro povređeno Jezive scene nakon teške nesreće u Mladenovcu, delovi vozila rasuti svuda po putu: "Dvoje je ležalo na putu, videla sam mlade ljude"
Blic pre 5 minutajoš 20 povezanih
Kreće bitka za Kijev, najveća pretnja Zelenskom od početka rata! Fedorov zatražio predsedničke izbore nakon što je heroj sa Zmijskog ostrva određen da ga zameni
Kurir pre 35 minutajoš 8 povezanih
"Postigli smo dogovor" Tramp objavio da odlaže uvođenje carina na uvoz iz Kanade, premijer Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Kurir pre 0 minutajoš 8 povezanih