Povezane vesti
Marija Šerifović se oglasila o prelasku u “Pinkove zvezde”
Vesti online pre 1 dan
Nakon informacije da pregovara sa čelnicima Pinka, Marija Šerifović se oglasila o temi Pinkove zvezde. Naime, pevačica je napustila Zvezde Granda, a sada navela da više neće biti deo nijednog muzičkog takmičenja – jer želi isključivo da se posveti sinu… »
Marija Šerifović o prelasku u Pinkove Zvezde: Pevačica prekinula ćutnju "Došlo je vreme da ja..."
Kurir pre 1 dan
Glavna tema domaćih medija poslednjih nekoliko dana je transfer pojedinih članova žirija iz tima Zvezde Granda u Pinkovo jato. Nakon vesti da je Dragan Stojković Bosanac prešao u Pinkove zvede, ali i Viki Miljković, šuškalo se i o statusu Marije… »
Pre svih znala da Viki Miljković odlazi iz Granda: Oglasila se Suzana Jovanović, imala poruku za nju
Mondo pre 1 dan
Juče je kao bomba u medijima odjeknula informacija da je Viki Miljković posle nekoliko godina napustila "Zvezde Granda". Miljkovićka više neće biti članica žirija ovog formata, ali ćemo je od septembra gledati u istoj ulozi, ali samo u "Pinkovim… »
Marija Šerifović o prelasku u "pinkove Zvezde": Oglasila se i otkrila: "Od septembra..."
Blic pre 1 dan
Pevačica Marija Šerifović oglasila se nakon što su počele da kruže glasine da će od septembra biti član stručnog žirija "Pinkovih zvezda". Marija Šerifović je na svom Instagramu istakla da ne planira da bude deo "Pinkovih zvezda" kao i nijednog drugog… »
"Od septembra... došlo je vreme da ja..." Marija Šerifović se oglasila o prelasku u "Pinkove zvezde"
Telegraf pre 1 dan
Nakon informacije da pregovara sa čelnicima Pinka, Marija Šerifović se oglasila o temi Pinkove zvezde. Naime, pevačica je napustila Zvezde Granda, a sada navela da više neće biti deo nijednog muzičkog takmičenja - jer želi isključivo da se posveti sinu… »
Oglasila se Suzana Jovanović nakon što je Viki Miljković napustila Zvezde Granda: "Svako treba da stoji iza svoje odluke"
Blic pre 1 dan
Viki Miljković donela je odluku da više ne bude deo žirija u "Zvezdama Granda", a ovim povodom se oglasila i Suzana Jovanović, udovica Saše Popovića koji je bio idejni tvorac ovog takmičenja. - Mene je Viki prvu pozvala da mi kaže da će otići iz " Zvezda… »
Prvo oglašavanje suzane Jovanović nakon što je Viki napustila zg: "Želim joj sve najbolje..."
Kurir pre 1 dan
Viki Miljković napustila je "Zvezde Granda" i prešla u "Pinkove zvezde", a sada se oglasila Suzana Jovanović, supruga pokojnog Saše Popovića, koji je bio idejni tvorac ovog muzičkog takmičenja. Suzana je priznala da je sve vreme znala za odluku… »
Suzana Jovanović se oglasila nakon što je Viki napustila Zvezde Granda: "Svako mora da nastavi svojim..."
Telegraf pre 1 dan
Viki Miljković donela je odluku da više ne bude deo žirija u "Zvezdama Granda", a ovim povodom se oglasila i Suzana Jovanović, udovica Saše Popovića koji je bio idejni tvorac ovog takmičenja. - Mene je Viki prvu pozvala da mi kaže da će otići iz "Zvezda… »
Prvo oglašavanje suzane Jovanović nakon što je Viki napustila Zvezde Granda Sašina udovica nije mogla da prećuti, pa otkrila…
Alo pre 1 dan
Suzana Jovanović se oglasila nakon što je Viki Miljković napustila muzičko takmičenje. Viki Miljković napustila je fotelju žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a povodom odluke pevačice oglasila se Suzana Jovanović, udovica estradnog maga koji je… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana