Повезане вести
Марија Шерифовић се огласила о преласку у “Пинкове звезде”
Вести онлине 30.07.2025
Након информације да преговара са челницима Пинка, Марија Шерифовић се огласила о теми Пинкове звезде. Наиме, певачица је напустила Звезде Гранда, а сада навела да више неће бити део ниједног музичког такмичења – јер жели… »
Марија Шерифовић о преласку у Пинкове Звезде: Певачица прекинула ћутњу "Дошло је време да ја..."
Курир 30.07.2025
Главна тема домаћих медија последњих неколико дана је трансфер појединих чланова жирија из тима Звезде Гранда у Пинково јато. Након вести да је Драган Стојковић Босанац прешао у Пинкове зведе, али и Вики Миљковић, шушкало се и… »
Пре свих знала да Вики Миљковић одлази из Гранда: Огласила се Сузана Јовановић, имала поруку за њу
Мондо 30.07.2025
Јуче је као бомба у медијима одјекнула информација да је Вики Миљковић после неколико година напустила "Звезде Гранда". Миљковићка више неће бити чланица жирија овог формата, али ћемо је од септембра гледати у истој улози, али… »
Марија Шерифовић о преласку у "пинкове Звезде": Огласила се и открила: "Од септембра..."
Блиц 30.07.2025
Певачица Марија Шерифовић огласила се након што су почеле да круже гласине да ће од септембра бити члан стручног жирија "Пинкових звезда". Марија Шерифовић је на свом Инстаграму истакла да не планира да буде део "Пинкових звезда"… »
"Од септембра... дошло је време да ја..." Марија Шерифовић се огласила о преласку у "Пинкове звезде"
Телеграф 30.07.2025
Након информације да преговара са челницима Пинка, Марија Шерифовић се огласила о теми Пинкове звезде. Наиме, певачица је напустила Звезде Гранда, а сада навела да више неће бити део ниједног музичког такмичења - јер жели… »
Огласила се Сузана Јовановић након што је Вики Миљковић напустила Звезде Гранда: "Свако треба да стоји иза своје одлуке"
Блиц 30.07.2025
Вики Миљковић донела је одлуку да више не буде део жирија у "Звездама Гранда", а овим поводом се огласила и Сузана Јовановић, удовица Саше Поповића који је био идејни творац овог такмичења. - Мене је Вики прву позвала да ми… »
Прво оглашавање сузане Јовановић након што је Вики напустила зг: "Желим јој све најбоље..."
Курир 30.07.2025
Вики Миљковић напустила је "Звезде Гранда" и прешла у "Пинкове звезде", а сада се огласила Сузана Јовановић, супруга покојног Саше Поповића, који је био идејни творац овог музичког такмичења. Сузана је признала да је све време… »
Сузана Јовановић се огласила након што је Вики напустила Звезде Гранда: "Свако мора да настави својим..."
Телеграф 30.07.2025
Вики Миљковић донела је одлуку да више не буде део жирија у "Звездама Гранда", а овим поводом се огласила и Сузана Јовановић, удовица Саше Поповића који је био идејни творац овог такмичења. - Мене је Вики прву позвала да ми… »
Прво оглашавање сузане Јовановић након што је Вики напустила Звезде Гранда Сашина удовица није могла да прећути, па открила…
Ало 30.07.2025
Сузана Јовановић се огласила након што је Вики Миљковић напустила музичко такмичење. Вики Миљковић напустила је фотељу жирија музичког такмичења Звезде Гранда, а поводом одлуке певачице огласила се Сузана Јовановић, удовица… »
Вести дана »
Обележено два века Матице српске, протест студената и кордон полиције у Новом Саду
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 32 повезане
Протест против акваријума на Ушћу, грађани блокирали Булевар Николе Тесле и рушили ограде
Сербиан Невс Медиа пре 52 минутајош 13 повезаних
Н1: Пропали преговори пољопривредника и Владе, следи радикализација протеста
Данас пре 8 минутајош 41 повезана