Povezane vesti
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do završetka rata
Blic pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. - Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima - rekao je Tramp… »
Ukrajinskim izbeglicama biće dozvoljeno da ostanu u SAD do kraja rata
Politika pre 1 dan
Vašington — Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će ukrajinskim izbeglicama koje su došle u Sjedinjene Države biti omogućeno da ostanu u zemlji sve dok traje rat u Ukrajini. Ovo obećanje, koje predstavlja potencijalnu promenu u odnosu na ranije… »
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do završetka rata
RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je… »
Tramp: Ukrajinske izbeglice mogu ostati u SAD do kraja rata
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD sve dok traje sukob sa Rusijom. “Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima”, rekao je Tramp… »
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do kraja rata
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je Tramp… »
Tramp doneo odluku; "Ostaju, sve dok..."
B92 pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je Tramp… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana