Povezane vesti

Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do završetka rata

Blic pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. - Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima - rekao je Tramp… »
Ukrajinskim izbeglicama biće dozvoljeno da ostanu u SAD do kraja rata

Ukrajinskim izbeglicama biće dozvoljeno da ostanu u SAD do kraja rata

Politika pre 1 dan
Vašington — Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će ukrajinskim izbeglicama koje su došle u Sjedinjene Države biti omogućeno da ostanu u zemlji sve dok traje rat u Ukrajini. Ovo obećanje, koje predstavlja potencijalnu promenu u odnosu na ranije… »

RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je… »
Tramp: Ukrajinske izbeglice mogu ostati u SAD do kraja rata

Tramp: Ukrajinske izbeglice mogu ostati u SAD do kraja rata

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD sve dok traje sukob sa Rusijom. “Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima”, rekao je Tramp… »
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do kraja rata

Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do kraja rata

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je Tramp… »
Tramp doneo odluku; "Ostaju, sve dok..."

Tramp doneo odluku; "Ostaju, sve dok..."

B92 pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je Tramp… »

Vesti dana »