Povezane vesti
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do završetka rata
Blic 30.07.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. - Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima - rekao je Tramp… »
Ukrajinskim izbeglicama biće dozvoljeno da ostanu u SAD do kraja rata
Politika 30.07.2025
Vašington — Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će ukrajinskim izbeglicama koje su došle u Sjedinjene Države biti omogućeno da ostanu u zemlji sve dok traje rat u Ukrajini. Ovo obećanje, koje predstavlja potencijalnu promenu u odnosu na ranije… »
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do završetka rata
RTV 30.07.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je… »
Tramp: Ukrajinske izbeglice mogu ostati u SAD do kraja rata
Serbian News Media 30.07.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD sve dok traje sukob sa Rusijom. “Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima”, rekao je Tramp… »
Tramp će dozvoliti ukrajinskim izbeglicama da ostanu u SAD do kraja rata
N1 Info 30.07.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je Tramp… »
Tramp doneo odluku; "Ostaju, sve dok..."
B92 30.07.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će dozvoliti izbeglicama iz Ukrajine da ostanu u SAD do kraja rusko-ukrajinskog rata. "Mislim da hoću. Mnogi ljudi iz Ukrajine su došli kod nas i radimo s njima", rekao je Tramp… »
Vesti dana »

Guverner Kalifornije izgubio živce Tužiće Trampovu administraciju zbog nacionalne garde
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Navijač snimio nešto što nije prikazano u prenosu: Novak Đoković povraćao tokom meča
Kurir pre 22 minutajoš 62 povezane

Cirkus u Grdelici: Fudbaleri leskovačke Morave odbili da igraju zbog pristrasnog suđenja, Grdeličani „zakucali“ četiri gola na prazan gol! – VIDEO
Rešetka pre 33 minutajoš 32 povezane

Ukrajina: Novi ruski napadi širom zemlje, Poljska podigla borbene avione iz bezbednosnih razloga
BBC News pre 3 satajoš 49 povezanih

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 6 satijoš 32 povezane