Povezane vesti
Vučić: Razočaran sam Ljajićem i Zukorlićem, nema više para za Novi Pazar
Radio sto plus 30.07.2025
On je za TV Informer rekao da će sa njima “voditi najozbiljnije razgovore do sada”, te da se problemi moraju rešavati racionalno i hladne glave. “Ja sam Usameom Zukorlićem i Rasimom Ljajićem mnogo više razočaran nego što sam im saopštio, jer tek čekam da… »
Vučić: Uhapšene četiri osobe u Novom Pazaru, nastaviće se hapšenja
Danas 30.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će svi koji su učestvovali u neredima u Novom Pazaru biti „privedeni poznaniju prava“, dodajući da su do sada uhapšene četiri osobe, a da će hapšenja biti nastavljena. „Ja ću uskoro da idem u Novi… »
Vesti dana »
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
Politika pre 19 minutajoš 80 povezanih
Dijana Hrka hitno prebačena u bolnicu: Na klinici je na kojoj je bio i Toma Nikolić
Mondo pre 47 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO Dijana Hrka napustila šator: Prevezena sa mesta gde je štrajkovala glađu, građani zapalili sveće za njeno zdravlje VIDEO
Nova pre 23 minutajoš 120 povezanih
Radnički grabi ka ligi šampiona za odbojkaše: Kragujevčani lako izborili plasman u treću, odlučujuću rundu kvalifikacija
Večernje novosti pre 8 minutajoš 33 povezane
Antonijević o funkciji Poverenika: Veliki zadatak za nezavisnu instituciju, prioriteti jasni
Beta pre 1 satjoš 21 povezana