Povezane vesti

Kome će poštar i dalje da donosi penziju na kućni prag, a ko će morati u banku: Poštaru Pavlu penzioneri se obraduju kao deca…

Kome će poštar i dalje da donosi penziju na kućni prag, a ko će morati u banku: Poštaru Pavlu penzioneri se obraduju kao deca…

Kurir pre 1 dan
Poštar Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam unapred kada će da bude isplata, onda se čujemo, oni se obraduju kad me vide. Od prvog dana sam se pronašao u ovom poslu jer je dinamičan, kroz ovaj posao imam… »
Proverite da li morate u banku Ovim srpskim penzionerima poštari više ne donose penziju

Proverite da li morate u banku Ovim srpskim penzionerima poštari više ne donose penziju

Alo pre 1 dan
Kome će i dalje poštari donositi penziju na kućnu adresu, a ko mora da otvori tekući račun? Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam unapred kada će da bude isplata, onda se čujemo, oni se obraduju kad me vide… »
Evo koji penzioneri i dalje dobijaju penziju na kuću, a koji moraju u banku Zakon jasno propisuje obaveze seniora

Evo koji penzioneri i dalje dobijaju penziju na kuću, a koji moraju u banku Zakon jasno propisuje obaveze seniora

Dnevnik pre 1 dan
Kome će i dalje poštari donositi penziju na kućnu adresu, a ko mora da otvori tekući račun? Poštar Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam unapred kada će da bude isplata, onda se čujemo, oni se obraduju kad me… »
Kome će poštar da dođe na vrata, a ko mora u banku po penziju

Kome će poštar da dođe na vrata, a ko mora u banku po penziju

RTS pre 1 dan
Kome će i dalje poštari donositi penziju na kućnu adresu, a ko mora da otvori tekući račun? Ekipa Begradske hronike istraživala je i kakva je budućnost profesije poštara? Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam… »

Vesti dana »