Повезане вести
Коме ће поштар и даље да доноси пензију на кућни праг, а ко ће морати у банку: Поштару Павлу пензионери се обрадују као деца…
Курир 30.07.2025
Поштар Павле ради у Пошти Београд 17 на Врачару и у његовом рејону су три улице. "Ја знам унапред када ће да буде исплата, онда се чујемо, они се обрадују кад ме виде. Од првог дана сам се пронашао у овом послу јер је динамичан… »
Проверите да ли морате у банку Овим српским пензионерима поштари више не доносе пензију
Ало 30.07.2025
Коме ће и даље поштари доносити пензију на кућну адресу, а ко мора да отвори текући рачун? Павле ради у Пошти Београд 17 на Врачару и у његовом рејону су три улице. "Ја знам унапред када ће да буде исплата, онда се чујемо, они… »
Ево који пензионери и даље добијају пензију на кућу, а који морају у банку Закон јасно прописује обавезе сениора
Дневник 30.07.2025
Коме ће и даље поштари доносити пензију на кућну адресу, а ко мора да отвори текући рачун? Поштар Павле ради у Пошти Београд 17 на Врачару и у његовом рејону су три улице. "Ја знам унапред када ће да буде исплата, онда се… »
Коме ће поштар да дође на врата, а ко мора у банку по пензију
РТС 30.07.2025
Коме ће и даље поштари доносити пензију на кућну адресу, а ко мора да отвори текући рачун? Екипа Беградске хронике истраживала је и каква је будућност професије поштара? Павле ради у Пошти Београд 17 на Врачару и у његовом… »
Вести дана »
Штрајк глађу Дијане Хрке: 'Није ми добро, али остајем до краја'
BBC News пре 29 минутајош 116 повезаних
Антонијевић потврдио да је кандидат СНС-а за повереника за заштиту равноправности
РТВ пре 2 сатајош 19 повезаних
Нишки студенти у блокади позвали на хитну акцију због гостовања Дејана Вука Станковића на НишТВ
Н1 Инфо пре 1 сатјош 21 повезана
Тухел пред меч са Србијом: Очекује нас тим са јаким патриотским набојем и сјајним играчима и селектором
Данас пре 4 сатијош 41 повезана