Povezane vesti
Kome će poštar i dalje da donosi penziju na kućni prag, a ko će morati u banku: Poštaru Pavlu penzioneri se obraduju kao deca…
Kurir pre 1 dan
Poštar Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam unapred kada će da bude isplata, onda se čujemo, oni se obraduju kad me vide. Od prvog dana sam se pronašao u ovom poslu jer je dinamičan, kroz ovaj posao imam… »
Proverite da li morate u banku Ovim srpskim penzionerima poštari više ne donose penziju
Alo pre 1 dan
Kome će i dalje poštari donositi penziju na kućnu adresu, a ko mora da otvori tekući račun? Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam unapred kada će da bude isplata, onda se čujemo, oni se obraduju kad me vide… »
Evo koji penzioneri i dalje dobijaju penziju na kuću, a koji moraju u banku Zakon jasno propisuje obaveze seniora
Dnevnik pre 1 dan
Kome će i dalje poštari donositi penziju na kućnu adresu, a ko mora da otvori tekući račun? Poštar Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam unapred kada će da bude isplata, onda se čujemo, oni se obraduju kad me… »
Kome će poštar da dođe na vrata, a ko mora u banku po penziju
RTS pre 1 dan
Kome će i dalje poštari donositi penziju na kućnu adresu, a ko mora da otvori tekući račun? Ekipa Begradske hronike istraživala je i kakva je budućnost profesije poštara? Pavle radi u Pošti Beograd 17 na Vračaru i u njegovom rejonu su tri ulice. "Ja znam… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
Vreme pre 4 satijoš 59 povezanih

Građani i studenti blokirali centar Novog Pazara, u planu i blokada magistrale ka Crnoj Gori
N1 Info pre 16 minutajoš 60 povezanih

Na Novom Beogradu blokirane četiri raskrsnice u sklopu protesta Omladinska blokada
Beta pre 36 minutajoš 19 povezanih

Radnički 1923 sa Farskih Ostrva gleda treće kolo kvalifikacija: Bolja realizacija vodi dalje
Euronews pre 8 satijoš 23 povezane

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih