Povezane vesti

Tramp: Epstin je "ukrao" maloletnu Virdžiniju Đufre sa imanja Mar-a-Lago

Euronews pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prekinuo prijateljstvo sa Džefrijem Epstinom jer je ozloglašeni finansijer previše puta "krao" mlade žene koje su radile u njegovom spa centru na imanju Mar-a-Lago, uključujući i tada… »
Tramp: Prekinuo sam prijateljstvo sa Epstinom jer je prečesto odvodio mlade žene

Tramp: Prekinuo sam prijateljstvo sa Epstinom jer je prečesto odvodio mlade žene

Insajder pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prekinuo prijateljstvo sa Džefrijem Epstinom, jer je ozloglašeni finansijer previše puta odvodio mlade žene koje su radile u njegovom spa centru na imanju Mar-a-Lago, uključujući i… »

NIN pre 21 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prekinuo prijateljstvo sa Džefrijem Epstinom jer je ozloglašeni finansijer previše puta "krao" mlade žene koje su radile u njegovom spa centru na imanju Mar-a-Lago, uključujući i tada… »
Tramp otkrio razlog prekida prijateljstva sa Epstinom

Tramp otkrio razlog prekida prijateljstva sa Epstinom

Politika pre 21 dana
‘Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali’, tvrdi Tramp

‘Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali’, tvrdi Tramp

Danas pre 21 dana
Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualnih aktivnosti i pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji. Tramp je… »
'Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali', tvrdi Tramp

'Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali', tvrdi Tramp

BBC News pre 21 dana
Najnovija tvrdnja američkog predsednika o odnosu sa Džefrijem Epstinom, osuđenim seksualnim prestupnikom koji se 2019. godine ubio u zatvoru. Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem… »
'Epstin mi je krao radnice, zato smo se posvađali', tvrdi Tramp

NIN pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne seksualne aktivnosti i pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji… »
‘Epstin mi je krao radnice, zato smo se posvađali’, tvrdi Tramp

Južne vesti pre 22 dana
REUTERS/Evelyn Hockstein Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne seksualne aktivnosti i pronađen mrtav… »

Danas pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne seksualne aktivnosti i pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji… »

Radio 021 pre 22 dana
Najnovija tvrdnja američkog predsednika o odnosu sa Džefrijem Epstinom, osuđenim seksualnim prestupnikom koji se 2019. godine ubio u zatvoru. REUTERS/Evelyn Hockstein Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije… »

Vesti dana »