Povezane vesti

Tramp: Epstin je "ukrao" maloletnu Virdžiniju Đufre sa imanja Mar-a-Lago

Euronews pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prekinuo prijateljstvo sa Džefrijem Epstinom jer je ozloglašeni finansijer previše puta "krao" mlade žene koje su radile u njegovom spa centru na imanju Mar-a-Lago, uključujući i tada… »
Tramp: Prekinuo sam prijateljstvo sa Epstinom jer je prečesto odvodio mlade žene

Tramp: Prekinuo sam prijateljstvo sa Epstinom jer je prečesto odvodio mlade žene

Insajder pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prekinuo prijateljstvo sa Džefrijem Epstinom, jer je ozloglašeni finansijer previše puta odvodio mlade žene koje su radile u njegovom spa centru na imanju Mar-a-Lago, uključujući i… »

NIN pre 1 dan
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prekinuo prijateljstvo sa Džefrijem Epstinom jer je ozloglašeni finansijer previše puta "krao" mlade žene koje su radile u njegovom spa centru na imanju Mar-a-Lago, uključujući i tada… »
Tramp otkrio razlog prekida prijateljstva sa Epstinom

Tramp otkrio razlog prekida prijateljstva sa Epstinom

Politika pre 1 dan
‘Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali’, tvrdi Tramp

‘Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali’, tvrdi Tramp

Danas pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualnih aktivnosti i pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji. Tramp je… »
'Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali', tvrdi Tramp

'Epstin mi je uzimao radnice, zato smo se posvađali', tvrdi Tramp

BBC News pre 1 dan
Najnovija tvrdnja američkog predsednika o odnosu sa Džefrijem Epstinom, osuđenim seksualnim prestupnikom koji se 2019. godine ubio u zatvoru. Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem… »
'Epstin mi je krao radnice, zato smo se posvađali', tvrdi Tramp

NIN pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne seksualne aktivnosti i pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji… »
‘Epstin mi je krao radnice, zato smo se posvađali’, tvrdi Tramp

Južne vesti pre 1 dan
REUTERS/Evelyn Hockstein Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne seksualne aktivnosti i pronađen mrtav… »

Danas pre 1 dan
Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije posvađao sa prijateljem Džefrijem Epstinom, koji je kasnije osuđen za trgovinu ljudima u svrhu seksualne seksualne aktivnosti i pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji… »

Radio 021 pre 1 dan
Najnovija tvrdnja američkog predsednika o odnosu sa Džefrijem Epstinom, osuđenim seksualnim prestupnikom koji se 2019. godine ubio u zatvoru. REUTERS/Evelyn Hockstein Predsednik SAD Donald Tramp dao je novo objašnjenje zašto se pre više od dve decenije… »

Vesti dana »