Povezane vesti
Miroslav Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane
Glas Šumadije pre 25 dana
Ne smemo dozvoliti da Aleksandar Vučić ponovo igra na kartu podela među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti, kao što je bilo do sada i zato svi mi koji se borimo za isti cilj moramo da imamo svest o tome, da razgovaramo i napravimo zajedničku… »
Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane
Nova pre 25 dana
Ne smemo dozvoliti da Aleksandar Vučić ponovo igra na kartu podela među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti, kao što je bilo do sada i zato svi mi koji se borimo za isti cilj moramo da imamo svest o tome, da razgovaramo i napravimo zajedničku… »
Miroslav Aleksić: Ne sme se dozvoliti da Vučić „ponovo igra na kartu podela“
Danas pre 25 dana
– Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić je večeras upozorio da se ne sme dozvoliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „ponovo igra na kartu podela“ među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti. „Zato svi mi koji se borimo za… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih

(Video) Pogođena nuklearka u kursku! Odjekuju eksplozije, izbio veliki požar: Stiglo hitno saopštenje iaea, Ukrajinci pokrenuli masovni napad
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih

Mali: Srbija snižava cene namirnica i kamate - mere za bolji život građana
Politika pre 27 minutajoš 100 povezanih

Lavrov: Zelenski neće uspeti da skrene pažnju sa problema ruskog jezika u Ukrajini
Euronews pre 27 minutajoš 13 povezanih