Povezane vesti
Miroslav Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane
Glas Šumadije 30.07.2025
Ne smemo dozvoliti da Aleksandar Vučić ponovo igra na kartu podela među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti, kao što je bilo do sada i zato svi mi koji se borimo za isti cilj moramo da imamo svest o tome, da razgovaramo i napravimo zajedničku… »
Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane
Nova 30.07.2025
Ne smemo dozvoliti da Aleksandar Vučić ponovo igra na kartu podela među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti, kao što je bilo do sada i zato svi mi koji se borimo za isti cilj moramo da imamo svest o tome, da razgovaramo i napravimo zajedničku… »
Miroslav Aleksić: Ne sme se dozvoliti da Vučić „ponovo igra na kartu podela“
Danas 29.07.2025
– Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić je večeras upozorio da se ne sme dozvoliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „ponovo igra na kartu podela“ među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti. „Zato svi mi koji se borimo za… »
Vesti dana »
Rusi pristali na prodaju NIS-a: U Pančevu zabrinuti za sudbinu 1.400 radnika Rafinerije
N1 Info pre 15 minutajoš 53 povezane
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Hrka i Jaćimović udružuju snage: „Pozivam Srbiju da se konačno ujedinimo“
Nedeljnik pre 1 satjoš 24 povezane
Tabaković: "Delez fingirao postupak likvidacije, izneo iz Srbije 130 miliona evra"
Blic pre 2 satajoš 71 povezana
Magla guta jugozapad Srbije, kiša preti ostatku zemlje: Rhmz se oglasio, evo šta nas očekuje večeras
Telegraf pre 45 minutajoš 74 povezane