Povezane vesti

Miroslav Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane

Miroslav Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane

Glas Šumadije pre 20 sati
Ne smemo dozvoliti da Aleksandar Vučić ponovo igra na kartu podela među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti, kao što je bilo do sada i zato svi mi koji se borimo za isti cilj moramo da imamo svest o tome, da razgovaramo i napravimo zajedničku… »
Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane

Aleksić: Situacija u Novom Pazaru još jedan dokaz da policija štiti kriminalce i batinaše, a ne svoje građane

Nova pre 22 sata
Ne smemo dozvoliti da Aleksandar Vučić ponovo igra na kartu podela među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti, kao što je bilo do sada i zato svi mi koji se borimo za isti cilj moramo da imamo svest o tome, da razgovaramo i napravimo zajedničku… »
Miroslav Aleksić: Ne sme se dozvoliti da Vučić „ponovo igra na kartu podela“

Miroslav Aleksić: Ne sme se dozvoliti da Vučić „ponovo igra na kartu podela“

Danas pre 1 dan
– Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić je večeras upozorio da se ne sme dozvoliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „ponovo igra na kartu podela“ među ljudima koji se bore protiv njegove vlasti. „Zato svi mi koji se borimo za… »

Vesti dana »