Povezane vesti
Samopovređivanje: Poziv u pomoć koji se teško čuje
BBC News pre 1 dan
Samopovređivanje je u opasnom porastu među tinejdžerima i mladim odraslima i uglavnom se doživljava kao tihi vapaj za pomoć. Pet žena i majka jednog deteta podelile su za BBC njihova traumatična iskustva. Upozorenje: sadržaj teksta može da bude… »
NIN pre 1 dan
Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. "Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. "Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno pratili", govori… »
Radio 021 pre 1 dan
Samopovređivanje je u opasnom porastu među tinejdžerima i mladim odraslima i uglavnom se doživljava kao tihi vapaj za pomoć. Pet žena i majka jednog deteta podelile su za BBC njihova traumatična iskustva. BBC/Jakov Ponjavić Upozorenje: sadržaj može biti… »
Danas pre 1 dan
Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. „Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. „Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno pratili“, govori… »
Južne vesti pre 1 dan
BBC/Jakov Ponjavić Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. „Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. „Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana