Povezane vesti
Samopovređivanje: Poziv u pomoć koji se teško čuje
BBC News 30.07.2025
Samopovređivanje je u opasnom porastu među tinejdžerima i mladim odraslima i uglavnom se doživljava kao tihi vapaj za pomoć. Pet žena i majka jednog deteta podelile su za BBC njihova traumatična iskustva. Upozorenje: sadržaj teksta može da bude… »
NIN 30.07.2025
Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. "Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. "Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno pratili", govori… »
Radio 021 30.07.2025
Samopovređivanje je u opasnom porastu među tinejdžerima i mladim odraslima i uglavnom se doživljava kao tihi vapaj za pomoć. Pet žena i majka jednog deteta podelile su za BBC njihova traumatična iskustva. BBC/Jakov Ponjavić Upozorenje: sadržaj može biti… »
Danas 30.07.2025
Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. „Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. „Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno pratili“, govori… »
Južne vesti 30.07.2025
BBC/Jakov Ponjavić Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. „Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. „Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 10 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 6 satijoš 1 povezana