Povezane vesti

Samopovređivanje: Poziv u pomoć koji se teško čuje

BBC News pre 1 dan
Samopovređivanje je u opasnom porastu među tinejdžerima i mladim odraslima i uglavnom se doživljava kao tihi vapaj za pomoć. Pet žena i majka jednog deteta podelile su za BBC njihova traumatična iskustva. Upozorenje: sadržaj teksta može da bude… »

NIN pre 1 dan
Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. "Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. "Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno pratili", govori… »

Radio 021 pre 1 dan
Samopovređivanje je u opasnom porastu među tinejdžerima i mladim odraslima i uglavnom se doživljava kao tihi vapaj za pomoć. Pet žena i majka jednog deteta podelile su za BBC njihova traumatična iskustva. BBC/Jakov Ponjavić Upozorenje: sadržaj može biti… »

Danas pre 1 dan
Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. „Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. „Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno pratili“, govori… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC/Jakov Ponjavić Upozorenje: sadržaj može biti uznemirujuć za čitaoce Olgica je imala četiri godine kada je otac počeo da je zlostavlja. „Sećam se moje ruke na njegovom polnom organu. „Sećam se osećaja bespomoćnosti i sramote koji su me stalno… »

Vesti dana »