Povezane vesti

“Ceo album je izlazak iz tunela u kojem sam bio 5 godina”: Coby otkrio jaku simboliku novog projekta

“Ceo album je izlazak iz tunela u kojem sam bio 5 godina”: Coby otkrio jaku simboliku novog projekta

Vesti online pre 1 dan
“Ne znam da li sam kralj juga, ali znam da sam Princ Tabak Male”. Jedan od najuticajnijih producenata i izvođača u regionu, Coby, održaće specijalan koncert 9. avgusta na ovogodišnjem 64. Saboru trubača u Guči, na kojem će premijerno predstaviti pesme sa… »
"Ceo album je izlazak iz tunela u kojem sam bio 5 godina": Coby otkrio jaku simboliku koja se krije iza novog projekta: Ne…

"Ceo album je izlazak iz tunela u kojem sam bio 5 godina": Coby otkrio jaku simboliku koja se krije iza novog projekta: Ne…

Blic pre 1 dan
Jedan od najuticajnijih producenata i izvođača u regionu, Coby, održaće specijalan koncert 9. avgusta na ovogodišnjem 64. Saboru trubača u Guči, na kojem će premijerno predstaviti pesme sa svog novog studijskog albuma Dar i Kletva. Reč je o materijalu… »
"Ceo album je izlazak iz tunela u kojem sam bio 5 godina": Coby otkrio jaku simboliku novog projekta

"Ceo album je izlazak iz tunela u kojem sam bio 5 godina": Coby otkrio jaku simboliku novog projekta

B92 pre 1 dan
"Ne znam da li sam kralj juga, ali znam da sam Princ Tabak Male" Jedan od najuticajnijih producenata i izvođača u regionu, Coby, održaće specijalan koncert 9. avgusta na ovogodišnjem 64. Saboru trubača u Guči, na kojem će premijerno predstaviti pesme sa… »

Vesti dana »