Повезане вести

“Цео албум је излазак из тунела у којем сам био 5 година”: Цоби открио јаку симболику новог пројекта

“Цео албум је излазак из тунела у којем сам био 5 година”: Цоби открио јаку симболику новог пројекта

Вести онлине 30.07.2025
“Не знам да ли сам краљ југа, али знам да сам Принц Табак Мале”. Један од најутицајнијих продуцената и извођача у региону, Цоби, одржаће специјалан концерт 9. августа на овогодишњем 64. Сабору трубача у Гучи, на којем ће… »
"Цео албум је излазак из тунела у којем сам био 5 година": Цоби открио јаку симболику која се крије иза новог пројекта: Не…

"Цео албум је излазак из тунела у којем сам био 5 година": Цоби открио јаку симболику која се крије иза новог пројекта: Не…

Блиц 30.07.2025
Један од најутицајнијих продуцената и извођача у региону, Цоби, одржаће специјалан концерт 9. августа на овогодишњем 64. Сабору трубача у Гучи, на којем ће премијерно представити песме са свог новог студијског албума Дар и… »
"Цео албум је излазак из тунела у којем сам био 5 година": Цоби открио јаку симболику новог пројекта

"Цео албум је излазак из тунела у којем сам био 5 година": Цоби открио јаку симболику новог пројекта

Б92 30.07.2025
"Не знам да ли сам краљ југа, али знам да сам Принц Табак Мале" Један од најутицајнијих продуцената и извођача у региону, Цоби, одржаће специјалан концерт 9. августа на овогодишњем 64. Сабору трубача у Гучи, на којем ће… »

Вести дана »