Povezane vesti

Vučić sa Lomakinom: Ulaganje u sport važno za mlade i za razvoj društva

Sportski žurnal pre 1 dan
- Ugostio sam danas Sergeja Lomakina, iskrenog prijatelja Srbije. Razmenili smo mišljenja o važnosti sporta za razvoj društva, posebno mladih generacija i saglasili se da su ulaganja u sportsku infrastrukturu i podrška sportskim projektima ključni za… »
Vučić se sreo sa Lomakinom: Ulaganje u sport važno za mlade i za razvoj društva

Vučić se sreo sa Lomakinom: Ulaganje u sport važno za mlade i za razvoj društva

Sputnik pre 1 dan
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, sastao se sa generalnim direktorom Bokserskog saveza Srbije Rusom Sergejem Lomakinom i naveo da su se saglasili da su ulaganja u sportsku infrastrukturu i podrška sportskim projektima ključni za budućnost. „Ugostio… »

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom Bokserskog saveza Srbije Sergejem Lomakinom i naveo da su se saglasili da su ulaganja u sportsku infrastrukturu i podrška sportskim projektima ključni za budućnost… »

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom Bokserskog saveza Srbije Sergejem Lomakinom i naveo da su se saglasili da su ulaganja u sportsku infrastrukturu i podrška sportskim projektima ključni za budućnost. "Ugostio sam… »
Vučić se sastao sa Sergejem Lomakinom: Ugostio sam iskrenog prijatelja Srbije

Vučić se sastao sa Sergejem Lomakinom: Ugostio sam iskrenog prijatelja Srbije

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa generalnim direktorom Bokserskog saveza Srbije Sergejem Lomakinom. Ugostio sam danas Sergeja Lomakina, iskrenog prijatelja Srbije. Razmenili smo mišljenja o važnosti sporta za razvoj društva, posebno mladih… »

Vesti dana »