Povezane vesti

Goca otvorila dušu na temu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Da nisam rodila dete imala bih večnu ranu

Goca otvorila dušu na temu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Da nisam rodila dete imala bih večnu ranu

Story pre 4 dana
Pevačica Goca Tržan, koja već nekoliko televizijskih sezona svoj stav o najrazličitijim temama iznosi i u svojoj emisiji "Ako progovorim" govorila je u intervjuu za naš magazin o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju… »
„Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana“: Goca Tržan iskreno o privatnom životu

„Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana“: Goca Tržan iskreno o privatnom životu

Nova pre 3 dana
Pevačica Goca Tržan govorila je o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. Goca Tržan pre 18 godina iz braka sa Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, koja je njeno jedino dete. Nakon razvoda od Ivana udala se za Rašu Novakovića sa koji… »
''To bi mi bila rana..." Goca Tržan progovorila o bolnoj temi koja uvek izazove reakcije javnosti

''To bi mi bila rana..." Goca Tržan progovorila o bolnoj temi koja uvek izazove reakcije javnosti

Alo pre 3 dana
Nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pevačica Goca Tržan govorila je o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju da je majčinstvo vrhunac ostvarenja svake žene i smisao nečijeg života, ima i onih koje smisao i svrhu ne… »
"Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana..." Goca Tržan o vantelesnim oplodnjama: Bilo bi mi teško...

"Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana..." Goca Tržan o vantelesnim oplodnjama: Bilo bi mi teško...

Kurir pre 3 dana
Pevačica Goca Tržan govorila je o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju da je majčinstvo vrhunac ostvarenja svake žene i smisao nečijeg života, ima i onih koje smisao i svrhu ne pronalaze isključivo u ulozi majke… »
"Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana": Goca Tržan o majčinstvu i vantelesnim oplodnjama: "Bilo bi mi teško"

"Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana": Goca Tržan o majčinstvu i vantelesnim oplodnjama: "Bilo bi mi teško"

Blic pre 3 dana
Pevačica Goca Tržan, koja već nekoliko televizijskih sezona svoj stav o najrazličitijim temama iznosi i u svojoj emisiji "Ako progovorim" govorila je u intervjuu za naš magazin o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju… »

Vesti dana »