Povezane vesti
Goca otvorila dušu na temu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Da nisam rodila dete imala bih večnu ranu
Story 30.07.2025
Pevačica Goca Tržan, koja već nekoliko televizijskih sezona svoj stav o najrazličitijim temama iznosi i u svojoj emisiji "Ako progovorim" govorila je u intervjuu za naš magazin o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju… »
„Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana“: Goca Tržan iskreno o privatnom životu
Nova 30.07.2025
Pevačica Goca Tržan govorila je o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. Goca Tržan pre 18 godina iz braka sa Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, koja je njeno jedino dete. Nakon razvoda od Ivana udala se za Rašu Novakovića sa koji… »
''To bi mi bila rana..." Goca Tržan progovorila o bolnoj temi koja uvek izazove reakcije javnosti
Alo 30.07.2025
Nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pevačica Goca Tržan govorila je o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju da je majčinstvo vrhunac ostvarenja svake žene i smisao nečijeg života, ima i onih koje smisao i svrhu ne… »
"Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana..." Goca Tržan o vantelesnim oplodnjama: Bilo bi mi teško...
Kurir 30.07.2025
Pevačica Goca Tržan govorila je o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju da je majčinstvo vrhunac ostvarenja svake žene i smisao nečijeg života, ima i onih koje smisao i svrhu ne pronalaze isključivo u ulozi majke… »
"Da nisam rodila dete, to bi mi bila rana": Goca Tržan o majčinstvu i vantelesnim oplodnjama: "Bilo bi mi teško"
Blic 30.07.2025
Pevačica Goca Tržan, koja već nekoliko televizijskih sezona svoj stav o najrazličitijim temama iznosi i u svojoj emisiji "Ako progovorim" govorila je u intervjuu za naš magazin o temi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - majčinstvu. I dok jedni smatraju… »
Vesti dana »

Prvo oglašavanje NIS-a o sankcijama: "Prilagodićemo se, obezbedili smo dovoljne zalihe nafte kao i derivata"
Blic pre 4 minutajoš 20 povezanih

Mali o sankcijama NIS-u: Država će učiniti sve da sačuva energetsku stabilnost
Nova ekonomija pre 39 minutajoš 20 povezanih

Macut: Zakon o legalizaciji danas na sednici vlade, usvajanje krajem oktobra
Radio 021 pre 54 minutajoš 14 povezanih

Oštar obračun Trampove administracije sa bivšim direktorom FBI-ja
BBC News pre 54 minutajoš 17 povezanih