Povezane vesti
Francusko odmaralište pokrenulo kampanju protiv nošenja kupaćih kostima van plaže
Serbian News Media 30.07.2025
U pitanju je poštovanje prema stanovnicima koji ne žele da ljudi šetaju polugoli po njihovom gradu. Le Sabl-D’Olon, popularno odmaralište na francuskoj atlantskoj obali, upozorilo je posetioce da se obuku prikladno kada napuštaju plažu, rekavši da je… »
U popularnom letovalištu stanovnici ljuti na turiste: "Ljudi, ne želimo to na našim ulicama! Pljuštaće kazne"
Telegraf 30.07.2025
Les Sables-d'Olonne, popularno odmaralište na francuskoj obali Atlantika, upozorilo je posetioce da se odevaju prikladno prilikom napuštanja plaže, rekavši da je previše ljudi počelo da šeta gradom u kupaćim kostimima. "Zabranjeno je hodanje po Les… »
"Vidite kako šetaju! Ljudi, mi to nećemo na našim ulicama!" u popularnom francuskom letovalištvu ljuti su na turiste
Alo 30.07.2025
"Zabranjeno je šetati se bez majice ili u kupaćem kostimu. Malo pristojnosti, molim" rekao je gradonačelnik Janik Moro. Iz popularnog letovališta na francuskoj obali, Les Sables-d'Olonne, upozoravaju turiste da se obuku prikladno kada napuštaju plažu… »
Francusko odmaralište u kampanji protiv kupaćih kostima na ulicama
N1 Info 30.07.2025
U pitanju je poštovanje prema stanovnicima koji ne žele da ljudi šetaju polugoli po njihovom gradu. Le Sabl-D'Olon, popularno odmaralište na francuskoj atlantskoj obali, upozorilo je posetioce da se obuku prikladno kada napuštaju plažu, rekavši da je… »
Vesti dana »
Meteorolog Nedeljko Todorović: Evo koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 23 minutajoš 44 povezane
U Zagrebu gori zgrada Vjesnika; Plenković: Požar pod kontrolom, šteta ogromna
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih
Aba liga eskpresno oglasila: Evo da li je Zvezda oštećena u Ljubljani
Telegraf pre 23 minutajoš 29 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih