Povezane vesti
Vučević o novom paketu mera: Moramo da zaštitimo građane, cene treba da budu fer
Blic 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. - Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Trgovci, nemojte da derete kožu s leđa građana, tu država mora da se umeša Vučević o najvažnijim temama za naš narod o kojima…
Dnevnik 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. -Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vučević o novom paketu mera koji je najavio Vučić: Mora biti fer odnosa, država mora tu da se umeša
B92 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. "Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 12 minutajoš 54 povezane
"Treba da se prekine sednica da se ne bi trošile narodne pare" Burna rasprava u Skupštini Srbije, Brnabić otkrila da li biti povučen set pravosudnih zakona: "Došli ste pre pola sata, ali ćete platu za danas uzeti" (video)
Blic pre 17 minutajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane