Povezane vesti

Vučević o novom paketu mera: Moramo da zaštitimo građane, cene treba da budu fer

Vučević o novom paketu mera: Moramo da zaštitimo građane, cene treba da budu fer

Blic pre 1 dan
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. - Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Trgovci, nemojte da derete kožu s leđa građana, tu država mora da se umeša Vučević o najvažnijim temama za naš narod o kojima…

Trgovci, nemojte da derete kožu s leđa građana, tu država mora da se umeša Vučević o najvažnijim temama za naš narod o kojima…

Dnevnik pre 1 dan
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. -Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vučević o novom paketu mera koji je najavio Vučić: Mora biti fer odnosa, država mora tu da se umeša

Vučević o novom paketu mera koji je najavio Vučić: Mora biti fer odnosa, država mora tu da se umeša

B92 pre 1 dan
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. "Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »

Vesti dana »