Povezane vesti
Vučević o novom paketu mera: Moramo da zaštitimo građane, cene treba da budu fer
Blic 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. - Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Trgovci, nemojte da derete kožu s leđa građana, tu država mora da se umeša Vučević o najvažnijim temama za naš narod o kojima…
Dnevnik 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. -Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vučević o novom paketu mera koji je najavio Vučić: Mora biti fer odnosa, država mora tu da se umeša
B92 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. "Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vesti dana »
Kaja Kalas o mirovnom planu: Ukrajinci i Evropljani moraju biti uključeni, mir ne sme da znači kapitulaciju
Serbian News Media pre 35 minutajoš 25 povezanih
RHMZ objavio mesečnu prognozu: Kakvo nas vreme čeka za Svetog Nikolu?
Glas Zaječara pre 45 minutajoš 19 povezanih