Повезане вести
Вучевић о новом пакету мера: Морамо да заштитимо грађане, цене треба да буду фер
Блиц 30.07.2025
Мислим да су то врло важне теме за грађане, оценио је Милош Вучевић, лидер СНС и саветник председника за регионална питања, говорећи о новом пакету мера који је најавио председник Александар Вучић. - Јуче сам имао разговор са… »
Трговци, немојте да дерете кожу с леђа грађана, ту држава мора да се умеша Вучевић о најважнијим темама за наш народ о којима…
Дневник 30.07.2025
Мислим да су то врло важне теме за грађане, оценио је Милош Вучевић, лидер СНС и саветник председника за регионална питања, говорећи о новом пакету мера који је најавио председник Александар Вучић. -Јуче сам имао разговор са… »
Вучевић о новом пакету мера који је најавио Вучић: Мора бити фер односа, држава мора ту да се умеша
Б92 30.07.2025
Мислим да су то врло важне теме за грађане, оценио је Милош Вучевић, лидер СНС и саветник председника за регионална питања, говорећи о новом пакету мера који је најавио председник Александар Вучић. "Јуче сам имао разговор са… »
Вести дана »
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Дијана Хрка подржала предлог Миломира Јаћимовића о блокади Београда, у суботу скуп испред ФДУ
НИН пре 1 сатјош 18 повезаних
Табаковић: Секундарне санкције према НБС значиле би обуставу свих плаћања
Нови магазин пре 4 сатијош 38 повезаних