Povezane vesti
Vučević o novom paketu mera: Moramo da zaštitimo građane, cene treba da budu fer
Blic 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. - Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Trgovci, nemojte da derete kožu s leđa građana, tu država mora da se umeša Vučević o najvažnijim temama za naš narod o kojima…
Dnevnik 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. -Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vučević o novom paketu mera koji je najavio Vučić: Mora biti fer odnosa, država mora tu da se umeša
B92 30.07.2025
Mislim da su to vrlo važne teme za građane, ocenio je Miloš Vučević, lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, govoreći o novom paketu mera koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić. "Juče sam imao razgovor sa predsednikom. Potencirao je… »
Vesti dana »
Srpski grad uvodi mere zbog paklenih vrućina! Na snazi i stroga zabrana zbog vrelih dana, evo koja područja su najugroženija tokom toplotnog talasa
Kurir pre 12 satijoš 26 povezanih
Nijedan kandidat nije dobio potrebnu većinu za izbor za predsednika Saveta REM-a
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 41 povezana
Zarada Majkrosofta premašila očekivanja! Akcije skočile: Veštačka inteligencija donela veliki rast
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
UEFA bojkotuje takmičenja u znak protesta protiv prodaje udela u Mundijalu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 34 povezane
Bin Zajed pokrenuo inicijativu za stipendiranje studenata iz Srbije u Emiratima
RTS pre 1 satjoš 24 povezane