Povezane vesti
Da li je ovo najluđe venčanje ikada? Mlada klekla, kum se skinuo – mladoženja zanemeo kad ih je video! (video)
Alo pre 1 dan
Sve češće se na svadbama širom Balkana organizuju prave predstave za zvanice. Neki parovi sve planiraju unapred, dok drugi prirede iznenađenje jedno drugom. Mlada i mladoženjin kum sa jedne svadbe otišli su korak dalje – i internet gori od komentara! Na… »
"Ja sam Hrvat, ali ovo je sramota" Snimak sa venčanja napravio haos na mrežama, zbog ovog komentara osuli paljbu po mladencima…
Kurir pre 1 dan
Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak sa jednog svadbenog slavlja koji je izazvao lavinu reakcija – mladenci su ušli u salu uz pesmu "Bojna Čavoglave" hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, koja počinje ustaškim pokličom "Za dom spremni". Dok… »
"Ja sam Hrvat, ali ovo je baš sramota": Snimak sa svadbe izazvao buru, pljušte komentari
Telegraf pre 1 dan
Na društvenoj mreži TikTok objavljen je snimak mladenaca dok ulaze u salu na svadbenom slavlju uz pesmu Marka Perkovića Tompsona "Bojna Čavoglave". Dok bend izvodi stihove: "U Zagori na izvoru rijeke Čikole, stala braća da odbrane naše domove", mladenci… »
Vesti dana »

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 5 satijoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 5 satijoš 1 povezana