Povezane vesti
Da li je ovo najluđe venčanje ikada? Mlada klekla, kum se skinuo – mladoženja zanemeo kad ih je video! (video)
Alo pre 24 dana
Sve češće se na svadbama širom Balkana organizuju prave predstave za zvanice. Neki parovi sve planiraju unapred, dok drugi prirede iznenađenje jedno drugom. Mlada i mladoženjin kum sa jedne svadbe otišli su korak dalje – i internet gori od komentara! Na… »
"Ja sam Hrvat, ali ovo je sramota" Snimak sa venčanja napravio haos na mrežama, zbog ovog komentara osuli paljbu po mladencima…
Kurir pre 25 dana
Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak sa jednog svadbenog slavlja koji je izazvao lavinu reakcija – mladenci su ušli u salu uz pesmu "Bojna Čavoglave" hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, koja počinje ustaškim pokličom "Za dom spremni". Dok… »
"Ja sam Hrvat, ali ovo je baš sramota": Snimak sa svadbe izazvao buru, pljušte komentari
Telegraf pre 25 dana
Na društvenoj mreži TikTok objavljen je snimak mladenaca dok ulaze u salu na svadbenom slavlju uz pesmu Marka Perkovića Tompsona "Bojna Čavoglave". Dok bend izvodi stihove: "U Zagori na izvoru rijeke Čikole, stala braća da odbrane naše domove", mladenci… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 28 povezanih

Agencija UN potvrdila normalne nivoe zračenja u blizini nuklearne elektrane Kursk
N1 Info pre 16 minutajoš 24 povezane

Džonatan Rou prešao iz Marseja u Bolonju posle sukoba sa Rabioom
Sportski žurnal pre 20 minutajoš 22 povezane

Predsednik predstavio nove ekonomske mere: Smanjićemo cene i kamatne stope za kredite, građani će živeti bolje
RTV pre 21 minutajoš 105 povezanih