Povezane vesti

Da li je ovo najluđe venčanje ikada? Mlada klekla, kum se skinuo – mladoženja zanemeo kad ih je video! (video)

Da li je ovo najluđe venčanje ikada? Mlada klekla, kum se skinuo – mladoženja zanemeo kad ih je video! (video)

Alo pre 1 dan
Sve češće se na svadbama širom Balkana organizuju prave predstave za zvanice. Neki parovi sve planiraju unapred, dok drugi prirede iznenađenje jedno drugom. Mlada i mladoženjin kum sa jedne svadbe otišli su korak dalje – i internet gori od komentara! Na… »
"Ja sam Hrvat, ali ovo je sramota" Snimak sa venčanja napravio haos na mrežama, zbog ovog komentara osuli paljbu po mladencima…

"Ja sam Hrvat, ali ovo je sramota" Snimak sa venčanja napravio haos na mrežama, zbog ovog komentara osuli paljbu po mladencima…

Kurir pre 1 dan
Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak sa jednog svadbenog slavlja koji je izazvao lavinu reakcija – mladenci su ušli u salu uz pesmu "Bojna Čavoglave" hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, koja počinje ustaškim pokličom "Za dom spremni". Dok… »
"Ja sam Hrvat, ali ovo je baš sramota": Snimak sa svadbe izazvao buru, pljušte komentari

"Ja sam Hrvat, ali ovo je baš sramota": Snimak sa svadbe izazvao buru, pljušte komentari

Telegraf pre 1 dan
Na društvenoj mreži TikTok objavljen je snimak mladenaca dok ulaze u salu na svadbenom slavlju uz pesmu Marka Perkovića Tompsona "Bojna Čavoglave". Dok bend izvodi stihove: "U Zagori na izvoru rijeke Čikole, stala braća da odbrane naše domove", mladenci… »

Vesti dana »