Повезане вести

Да ли је ово најлуђе венчање икада? Млада клекла, кум се скинуо – младожења занемео кад их је видео! (видео)

Да ли је ово најлуђе венчање икада? Млада клекла, кум се скинуо – младожења занемео кад их је видео! (видео)

Ало 30.07.2025
Све чешће се на свадбама широм Балкана организују праве представе за званице. Неки парови све планирају унапред, док други приреде изненађење једно другом. Млада и младожењин кум са једне свадбе отишли су корак даље – и… »
"Ја сам Хрват, али ово је срамота" Снимак са венчања направио хаос на мрежама, због овог коментара осули паљбу по младенцима…

"Ја сам Хрват, али ово је срамота" Снимак са венчања направио хаос на мрежама, због овог коментара осули паљбу по младенцима…

Курир 30.07.2025
На друштвеној мрежи ТикТок појавио се снимак са једног свадбеног славља који је изазвао лавину реакција – младенци су ушли у салу уз песму "Бојна Чавоглаве" хрватског певача Марка Перковића Томпсона, која почиње усташким… »
"Ја сам Хрват, али ово је баш срамота": Снимак са свадбе изазвао буру, пљуште коментари

"Ја сам Хрват, али ово је баш срамота": Снимак са свадбе изазвао буру, пљуште коментари

Телеграф 30.07.2025
На друштвеној мрежи ТикТок објављен је снимак младенаца док улазе у салу на свадбеном слављу уз песму Марка Перковића Томпсона "Бојна Чавоглаве". Док бенд изводи стихове: "У Загори на извору ријеке Чиколе, стала браћа да… »

Вести дана »