Povezane vesti
Leonardu Dikapriju se zgadila Srbija zbog naše manekenke: Sestričina folk pevačice o neprijatnom susretu sa glumcem
Mondo 30.07.2025
Srpska manekenka Helen Babić svojevremeno je otkrila detalje neprijatnog susreta sa slavnim glumcem Leonardom Dikapriom, koji se dogodio tokom njenog boravka u Parizu. Helen Babić je jednom prilikom ispričala da je jedna njena koleginica iz Srbije… »
"Kad sam dikapriju rekla da sam iz Srbije, zgadilo mu se": Sestričina Sneki Babić o susretu sa slavnim glumcem
Blic 30.07.2025
Srpska manekenka Helen Babić, jednom prilikom progovorila je o neprijatnom iskustvu koje je imala sa slavnim Leonardom Dikapriom. Helen Babić je jednom prilikom ispričala da je jedna njena koleginica iz Srbije obrukala manekensku karijeru, zbog čega ju… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu, evakuisane i dve bebe!
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana