Povezane vesti
Ljudi, prestanite sa paljenjem strnjike, tu nema ničeg korisnog, a opasnost je velika: "Tako se uništio ono što je priroda…
Blic 30.07.2025
Kod paljenja strnjike ne postoji nijedna pozitivna strana, a ono izaziva mnogo štete i problema, izjavila je posebna savetnica ministra poljoprivrede Milica Janković. Ona je, govoreći o požarima izazvanim paljenjem strnjike u poslednje vreme, rekla da… »
Paljenje strnjike uništava sve: Humusu u oranicama treba 100 godina da se regeneriše
Dnevnik 30.07.2025
Kod paljenja strnjike ne postoji nijedna pozitivna strana, a ono izaziva mnogo štete i problema, izjavila je posebna savetnica ministra poljoprivrede Milica Janković. Ona je, govoreći o požarima izazvanim paljenjem strnjike u poslednje vreme, rekla da… »
Vesti dana »
"Ja sam ekspert jer sam oslobođen krivice": Tramp se oglasio o hapšenju bivšeg princa Endrua
Mondo pre 34 minutajoš 31 povezana
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 9 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 8 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 4 satijoš 20 povezanih