Povezane vesti
Ivan objavio snimak s broda kad je razorni zemljotres pogodio Rusiju: Životinje beže iz vode, stene pucaju
Telegraf 30.07.2025
Turista i bloger Ivan Gerasimenko plovio je ekspedicionim brodom oko ostrva Paramušir kada je snažni zemljotres jačine 8,8 stepena po Rihteru pogodio Kamčatku. "Zatekao me јe zemljotres kod Paramušira kada smo se kretali duž malog ostrva Anciferov na… »
Ivana razorni zemljotres zatekao na brodu u ruskim vodama: "Stene su padale oko nas, čula se strašna rika"
Telegraf 30.07.2025
Turista i bloger Ivan Gerasimenko plovio je ekspedicionim brodom oko ostrva Paramušir kada je snažni zemljotres jačine 8,8 stepena po Rihteru pogodio Kamčatku. "Zatekao me јe zemljotres kod Paramušira kada smo se kretali duž malog ostrva Anciferov na… »
Vesti dana »

Srbija između sunca i oblaka Sever suv, na jugu kiša a sneg će padati u ovom delu zemlje
Dnevnik pre 33 minutajoš 14 povezanih

Danas prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije: Na dnevnom redu 47 tačaka
Euronews pre 12 minutajoš 8 povezanih

Paklena ponoć u Hersonu Telo muškarca pronađeno ispod ruševina, tri žene ranjene
Dnevnik pre 17 minutajoš 6 povezanih

I treći Nikola pokidao, još jedan produkt Miška Ražnatovića zaigrao u NBA i za 8 minuta uradio veliki posao
Telegraf pre 27 minutajoš 7 povezanih

Tramp: Mislim da ćemo imati dogovor...; Ipak nije "prokleto negativan"?
B92 pre 18 minutajoš 7 povezanih