Povezane vesti
Otkaz režiseru Goranu Markoviću zbog podrške studentima: Pročitajte njegovo pismo dekanu i kolegama
Nedeljnik pre 26 dana
Čuveni režiser i književnik Goran Marković dobio je otkaz na novosadskoj Akademiji umetnosti. Tim povodom obratio se javnosti preko svog Facebook profila, a njegovo pismo rukovodstvu Akademije i kolegama prenosimo u celosti. „Poštovani gospodine dekane… »
Opozicija: Otkaz Goranu Markoviću je sramota za Srbiju, Akademija umetnosti da poništi odluku
N1 Info pre 25 dana
Pokret slobodnih građana (PSG) zatražio je večeras javno obrazloženje odluke Akademije umetnosti u Novom Sadu da da otkaz profesoru i reditelju Goranu Markoviću koji je i član Političkog saveta te stranke, kao i hitno preispitivanje te odluke i… »
Opozicija traži poništenje odluke o otkazu Goranu Markoviću: „Politička odmazda, udar na akademsku slobodu“
Insajder pre 25 dana
Nedugo pošto je reditelj i profesor Goran Marković saznao da više nije angažovan na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, opozicione stranke ocenile su taj potez kao političku odmazdu i zatražile hitno poništenje te odluke. Pokret slobodnih građana (PSG)… »
Za otkaz sam saznao od studenata
Radar pre 25 dana
Kada biste me sada pozvali da produžim sa nastavom ne bih na to pristao, ni direktno, niti online, sve dok traje blokada fakulteta, dok policija hapsi i nemilosrdno prebija studente i pobunjene građane u Novom Sadu i ostalim gradovima Srbije. Moja je… »
Reditelj Goran Marković saznao od studenata da više ne predaje na Akademiji umetnosti u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 25 dana
Poznati filmski reditelj i univerzitetski profesor Goran Marković saopštio je 30. jula da je posredno, preko studenata na doktorskim studijama, saznao da više ne radi kao profesor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. "Niko mi ništa nije javio sa… »
Otkaz Goranu Markoviću na fakultetu u Novom Sadu
In medija pre 25 dana
Filmski reditelj Goran Marković izjavio je danas da su mu studenti preneli informaciju da je razrešen dužnosti predavača na predmetu Poetike velikih reditelja 1 i 2 na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, i to bez prethodnog obaveštenja ili zvanične odluke… »
Goran Marković nakon otkaza: „Takva su vremena, vremena osvete“
Vreme pre 25 dana
Da mu nisu studenti viber porukom javili da je otpušten, Goran Marković ne bi znao da više nije profesor emeritus na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. "Prvo su mi uzeli nacionalnu penziju, pa film, pa sad predavanja", kaže za "Vreme" „Jutros sam od… »
Režiser Goran Marković: Bez najave sam otpušten sa Akademije umetnosti u Novom Sadu
Insajder pre 25 dana
Istaknuti filmski reditelj i profesor Goran Marković potvrdio je za Insajder da je, bez ikakve prethodne najave, otpušten sa Akademije umetnosti u Novom Sadu gde je godinama predavao predmet "Poetike velikih reditelja." Na svom Fejsbuk profilu objavio je… »
Tadić: Otkaz je za Gorana Markovića orden, a ne sramota
Nedeljnik pre 25 dana
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić oglasio se povodom otkaza koji je filmski reditelj Goran Marković dobio na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, poručivši da je reč o „sramoti“ koju može da priredi samo država pod vlašću Aleksandra Vučića. „Goran… »
Goran Marković dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, studenti mu prosledili vest
Luftika pre 25 dana
Reditelj, pisac, scenarista i profesor emeritus Goran Marković saopštio je da je dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Vest da je dobio otkaz Goran Marković objavio je na Fejsbuku. Prenosimo objavu profesora u celosti u celosti: Poštovani… »
„Nemam dilemu da je otkaz Goranu Markoviću odgovor režima na njegovu borbu za slobodu“: Boris Tadić na X-u
Danas pre 25 dana
Goran Marković objavio je na svojoj stranici na Fejsbuku da je dobio otkaz na fakultetu u Novom Sadu. Goran Marković je na svom profilu na Fejsbuku objavio da je danas dobio informaciju, posredstvom studenata na doktorskim studijama, da više ne radi kao… »
Goran Marković saopštio da je od studenata saznao da je dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu
Moj Novi Sad pre 25 dana
Poznati reditelj, scenarista, književnik i profesor emeritus Goran Marković objavio je na svom Fejsbuk nalogu u sredu 30. jula da je dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Kako je naveo, dobio je informaciju od studenata na doktorskim studijama… »
Goran Marković dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu
N1 Info pre 25 dana
Poznati srpski i jugoslovenski režiser Goran Marković objavio je da je dobio otkaz na fakultetu u Novom Sadu. On je to objavio na svom Fejsbuk nalogu. Njegovu objavu prenosimo u celosti: "Poštovani gospodine dekane, Drage kolege i studenti Akademije… »
Goran Marković dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, za otpuštanje saznao od studenata
Nova pre 25 dana
Reditelj, pisac, scenarista i profesor emeritus Goran Marković saopštio je da je dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Vest da je dobio otkaz Goran Marković objavio je na Fejsbuku. Prenosimo objavu profesora u celosti u celosti: Poštovani… »
Goran Marković: Dobio sam otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu
NIN pre 25 dana
Režiser Goran Marković objavio je danas da je dobio otkaz na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Marković je na svom Fejsbuk profilu naveo da je informaciju da više ne radi kao profesor na predmetu Poetike velikih reditelja, saznao posredstvom studenata, i… »
Goran Marković dobio otkaz na fakultetu u Novom Sadu: Preko Viber poruke studenata saznao da više nije zaposlen
Danas pre 25 dana
Poznati srpski i jugoslovenski režiser Goran Marković objavio je da je dobio otkaz na fakultetu u Novom Sadu. Njegov status o otkazu prenosimo u celosti: Poštovani gospodine dekane, Drage kolege i studenti Akademije Umetnosti u Novom Sadu Danas mi je… »
Vesti dana »

Ovo je zabrinulo sve! Novak proklizao, pa se uhvatio za nogu, a onda je fizioterapeut ušao na teren
Telegraf pre 31 minutajoš 7 povezanih

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Uživo Novak Đoković - Lerner Tijen: Amerikanac zapretio, Srbin završio na podu
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih