Повезане вести
"Рекла ми је да сам оболео и питала ме зашто се нисам вратио у Лазу": Жељко Митровић открио детаље сукоба са ћерком
Мондо 30.07.2025
Жељко Митровић, поделио је нови видео снимљен у његовом приватном авиону, у којем је открио детаље симпатичне препирке са млађом ћерком Кристино Жељко се, наравно, нашалио и у свом маниру открио да га је ћерка напала и… »
''Ћерка ме је питала што се нисам вратио у Лазу'' Снимак Жељка Митровића постао виралан, сви коментаришу, укључила се и…
Ало 30.07.2025
Хит сцена у авиону! Власник РТВ Пинка Жељко Митровић објавио је нови видео из приватног авиона и открио какву је препирку имао с млађом ћерком Кристином. Жељко се, наравно, нашалио и у свом маниру открио да га је ћерка напала и… »
"Ћерка ме је питала зашто се не вратим у Лазу лазаревић" Жељко Митровић објавио снимак из приватног авиона и све шокирао…
Курир 30.07.2025
Чекним Пинка Жељко Митровић поделио је нови снимак на свом Инстграм профилу из свог приватног авиона. Како је открио, ћерка га је шаљиво питала: - Тата, зашто се ниси вратио у Лазу?" Митровић је целу ситуацију објаснио у опису… »
"Ћерка ми каже да сам оболео и зашто се не вратим у Лазу": Жељко Митровић објавио снимак из приватног авиона: "Кићо, Ал се не…
Блиц 30.07.2025
Жељко Митровић објавио је нови видео из свог приватног авиона, те открио да га је ћерка шаљиво питала "Тата, зашто се нисам вратио у Лазу". Жељко Митровић је целу ситуацију објаснио у опису свог поста на Инстаграму, који стоји… »
"Рекла ми је да сам оболео и питала зашто се нисам вратио у Лазу?" Жељко Митровић се сукобио са ћерком
Телеграф 30.07.2025
Власник РТВ Пинк, Жељко Митровић објавио је нови видео из приватног авиона и открио какву препирку је имао са млађом ћерком Кристином. Жељко се, наравно, нашалио и у свом маниру открио да га је ћерка напала и поручила му је да… »
Вести дана »

Пуцњава у Београду на води? Ухапшен мушкарац, код себе имао две пушке ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 9 повезаних

Министар финансија: Делегације ММФ-а следеће недеље у Београду, разговори о буџету Србије
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Вучић честитао Орбану на организацији мировног састанка Трампа и Путина
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Зеленски се нада да ће динамика мира на Блиском истоку помоћи за окончање рата у Украјини
Данас пре 1 сатјош 4 повезане