Povezane vesti

"Rekla mi je da sam oboleo i pitala me zašto se nisam vratio u Lazu": Željko Mitrović otkrio detalje sukoba sa ćerkom

"Rekla mi je da sam oboleo i pitala me zašto se nisam vratio u Lazu": Željko Mitrović otkrio detalje sukoba sa ćerkom

Mondo pre 1 dan
Željko Mitrović, podelio je novi video snimljen u njegovom privatnom avionu, u kojem je otkrio detalje simpatične prepirke sa mlađom ćerkom Kristino Željko se, naravno, našalio i u svom maniru otkrio da ga je ćerka napala i poručila mu je da je "lud" -… »
''Ćerka me je pitala što se nisam vratio u Lazu'' Snimak Željka Mitrovića postao viralan, svi komentarišu, uključila se i…

''Ćerka me je pitala što se nisam vratio u Lazu'' Snimak Željka Mitrovića postao viralan, svi komentarišu, uključila se i…

Alo pre 1 dan
Hit scena u avionu! Vlasnik RTV Pinka Željko Mitrović objavio je novi video iz privatnog aviona i otkrio kakvu je prepirku imao s mlađom ćerkom Kristinom. Željko se, naravno, našalio i u svom maniru otkrio da ga je ćerka napala i poručila mu je da je… »
"Ćerka me je pitala zašto se ne vratim u Lazu lazarević" Željko Mitrović objavio snimak iz privatnog aviona i sve šokirao…

"Ćerka me je pitala zašto se ne vratim u Lazu lazarević" Željko Mitrović objavio snimak iz privatnog aviona i sve šokirao…

Kurir pre 1 dan
Čeknim Pinka Željko Mitrović podelio je novi snimak na svom Instgram profilu iz svog privatnog aviona. Kako je otkrio, ćerka ga je šaljivo pitala: - Tata, zašto se nisi vratio u Lazu?" Mitrović je celu situaciju objasnio u opisu objave, koji stoji uz… »
"Ćerka mi kaže da sam oboleo i zašto se ne vratim u Lazu": Željko Mitrović objavio snimak iz privatnog aviona: "Kićo, Al se ne…

"Ćerka mi kaže da sam oboleo i zašto se ne vratim u Lazu": Željko Mitrović objavio snimak iz privatnog aviona: "Kićo, Al se ne…

Blic pre 1 dan
Željko Mitrović objavio je novi video iz svog privatnog aviona, te otkrio da ga je ćerka šaljivo pitala "Tata, zašto se nisam vratio u Lazu". Željko Mitrović je celu situaciju objasnio u opisu svog posta na Instagramu, koji stoji uz snimak. - Moja ćerka… »
"Rekla mi je da sam oboleo i pitala zašto se nisam vratio u Lazu?" Željko Mitrović se sukobio sa ćerkom

"Rekla mi je da sam oboleo i pitala zašto se nisam vratio u Lazu?" Željko Mitrović se sukobio sa ćerkom

Telegraf pre 1 dan
Vlasnik RTV Pink, Željko Mitrović objavio je novi video iz privatnog aviona i otkrio kakvu prepirku je imao sa mlađom ćerkom Kristinom. Željko se, naravno, našalio i u svom maniru otkrio da ga je ćerka napala i poručila mu je da je "lud" - zbog svojih… »

Vesti dana »