Povezane vesti
Dodik: Ako izgubim na sledećim izborima odlazim iz politike
Vesti online pre 1 dan
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, još jednom je poručio da će se kandidovati na opštim izborima koji bi trebalo da se održe 2026. godine, ali i da ukoliko na tim izborima bude poražen, da će to biti njegov odlazak iz politike. – Kandidovaću se… »
Milorad Dodik: Ako izgubim na sledećim izborima, odlazim iz politike (foto/video)
Kurir pre 1 dan
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, još jednom je poručio da će se kandidovati na opštim izborima koji bi trebalo da se održe 2026. godine, ali i da ukoliko na tim izborima bude poražen, da će to biti njegov odlazak iz politike. - Kandidovaću se… »
Dodik: Kandidovaću se na Opštim izborima sledeće godine
RTV pre 1 dan
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da će se kandidovati na Opštim, izborima, koji bi u BiH trebalo da budu održani sledeće godine. "Kandidovaću se na sledećim izborima, prosto na to imam pravo. Smatram da iza političara… »
Dodik najavio ponovnu kandidaturu za predsednika RS na izborima sledeće godine
NIN pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će se na opštim izborima u Bosni i Hercegovini (BiH) 2026. godine ponovo kandidovati za predsednika RS. "Kandidovaću se na sledećim izborima, prosto na to imam pravo", rekao je Milorad… »
Dodik najavio da će se ponovo kandidovati za predsednika Republike Srpske na sledećim izborima
Insajder pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će se na opštim izborima u Bosni i Hercegovini (BiH) 2026. godine ponovo kandidovati za predsednika RS. Izjavio je, za portal Banjaluka.net, da ima pravo da se kandiduje na sledećim… »
Dodik najavio ponovnu kandidaturu za predsednika RS na izborima sledeće godine
Danas pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će se na opštim izborima u Bosni i Hercegovini (BiH) 2026. godine ponovo kandidovati za predsednika RS. „Kandidovaću se na sledećim izborima, prosto na to imam pravo“, rekao je Dodik u… »
Dodik najavio: Kandidovaću se na sledećim izborima
B92 pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da će se na opštim izborima u Bosni i Hercegovini (BiH) 2026. godine ponovo kandidovati za predsednika RS. "Kandidovaću se na sledećim izborima, prosto na to imam pravo", rekao je Dodik u… »
Vesti dana »

Trampov plan ozvaničen! Potpisana izvršna naredba o novom tarifnom režimu, evo ko će od 7. avgusta plaćati najveći ceh
Blic pre 8 minutajoš 26 povezanih

(BLOG) Devet meseci od pada nadstrešnice: Komemorativne akcije u više gradova
N1 Info pre 13 minutajoš 20 povezanih

VIDEO Pogledajte šta su saigrači priredili Miloševiću: Posle evropskog het-trika ga dočekalo iznenađenje
Nova pre 43 minutajoš 27 povezanih

Za vikend novi pljuskovi sa grmljavinom! Vremenski rolerkoster: Stiže nevreme, a onda...
Telegraf pre 18 minutajoš 14 povezanih