Povezane vesti
U 5 ujutru saznao da mu je brat poginuo: Stravična ispovest Jašara Ahmedovskog, od tuge umrli i otac i majka
Mondo pre 1 dan
Pevač Jašar Ahmedovski od malih nogu je znao da će se baviti muzikom, a kasnije je i ostvario svoj najveći san. Kako i sam kaže, samo to je bila njegova želja odmalena, ali danas ima onu najveću, neostvarenu, da bude roditelj. Komponovao je mnoge pesme… »
„Pesme koje sam mu posvetio, otpevao sam tada i nikad više“: Naš pevač doživeo je porodičnu tragediju od koje se nikada nije…
Nova pre 1 dan
Čuveni folker Ipče Ahmedovski preminuo je na današnji dan pre 31 godine. Pevač Jašar Ahmedovski decenijama je na sceni, a zapaženu karijeru imao je i njegov brat Ipče, koji nas je prerano napustio. Iako ne voli da govori o ovome, Jašar je jednom prilikom… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest protiv kopanja litijuma u Šapcu, policija ispred prostorija SNS-a: Beograđani blokiraju ulicu Omladinskih brigada VIDEO
Nova pre 1 minutjoš 24 povezane

Partizan bez problema do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije
Serbian News Media pre 57 minutajoš 40 povezanih

Pogledajte drugi gol Miloševića za ludnicu u Humskoj: Fudbaler Partizana opet "probušio" Ukrajince!
Telegraf pre 27 minutajoš 24 povezane

Skupština Novog Sada donela odluku da podigne spomenik stradalima pod nadstrešnicom, opozicija nije htela da glasa
Glas Zapadne Srbije pre 47 minutajoš 60 povezanih