Povezane vesti
U 5 ujutru saznao da mu je brat poginuo: Stravična ispovest Jašara Ahmedovskog, od tuge umrli i otac i majka
Mondo 30.07.2025
Pevač Jašar Ahmedovski od malih nogu je znao da će se baviti muzikom, a kasnije je i ostvario svoj najveći san. Kako i sam kaže, samo to je bila njegova želja odmalena, ali danas ima onu najveću, neostvarenu, da bude roditelj. Komponovao je mnoge pesme… »
„Pesme koje sam mu posvetio, otpevao sam tada i nikad više“: Naš pevač doživeo je porodičnu tragediju od koje se nikada nije…
Nova 30.07.2025
Čuveni folker Ipče Ahmedovski preminuo je na današnji dan pre 31 godine. Pevač Jašar Ahmedovski decenijama je na sceni, a zapaženu karijeru imao je i njegov brat Ipče, koji nas je prerano napustio. Iako ne voli da govori o ovome, Jašar je jednom prilikom… »
Vesti dana »

Uživo Skupovi protiv blokada u 140 mesta u Srbiji, počelo okupljanje u Novom Sadu: Vučić najavio dolazak na Banjicu
Blic pre 23 minutajoš 12 povezanih

Ovaj put nam drama baš nije bila potrebna! Srbija protiv Turske imala i sreće...
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Petogodišnje dete iz Srbije povređeno na letovanju u Grčkoj, sumnja se na ujed vuka
Danas pre 3 satajoš 22 povezane